A Life.hu Kon-tour című online beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe.

A mai epizódban Sápi Vivi mutatja be lépésről lépésre, hogyan készíti el a saját  lila színben pompázó, ragyogó szilveszteri sminkjét. Korábban rossz szájízzel várta az év utolsó estéjét, mára viszont ez megváltozott. Mint azt említi, a hangulat mellett fontos számára, hogy ilyenkor a sminkje és a ruhája is alkalomhoz illő legyen. 

Mielőtt Vivi nekilátna a szilveszteri sminknek, megfelelően előkészíti a bőrét, hogy sminkje egész este tartson. Először különböző szérumokat használ a szeme alá, majd hidratáló krémmel gátolja meg a bőre kiszáradását. Még mindig nincs vége: a smink előtt még egy primert és egy ajakápolót is felhelyez a tökéletes tartósságért. 

Forrás: Polyák Attila

Egy különleges szemsmink készülését láthatjuk, amelyet az influenszer segítségével akár magunk is elkészíthetünk. Bemutatja, hogyan kontúrozza szemein a színkeket a füstös hatás elérése érdekében és azt is láthatjuk, hogyan lesz igazán igéző Sápi Vivi tekintete.

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n