Scarlett Johansson féltékenység Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álomgyárban köztudott, hogy ki nem állhatja egymást Scarlett Johansson és Blake Lively. Az ok pedig mi más lehetne, mint egy férfi...

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!


AFP
AFP


A volt kedves mindig bezavar - Scarlett Johansson állítólag forr a dühtől, hogy exférje, Ryan Reynolds a Pletykafészek szőkeségével, Blake Lively-vel jár, és ráadásul nagyszerűen megvannak együtt. Bár Scarlett volt az, aki véget vetett a kétéves házasságnak, most mégis ő érzi sértettnek magát. "Scarlett dühös, hogy most már nincs képben. Csak nemrég döbbent rá, milyen remek ember Ryan. De sok mindent nem tehet - Blake és a férfi nagyon jól megvannak, szinte sosem veszekednek" - vallotta nemrég a pár egyik ismerőse.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





AFP
AFP


Scarlett annak idején hamar túllendült a váláson, hiszen a nála jóval idősebb Sean Penn fejét akarta elcsavarni. A színésznek azonban semmi kedve sem volt nagy románchoz, így néhány hónap után kiadta a szexi Scarlett útját. Ryan a válás után is szerelmes volt az exfeleségébe. Bármikor újrakezdte volna vele, de amikor megtudta, hogy a válás után rögtön a képbe került Sean Penn, már nem érdekelte a dolog" - tette hozzá a bennfentes.

Tipp! Mónikából igazi címlaplány lett! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.