Anna Kurnyikova Enrique Iglesias szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Enrique Iglesias és a teniszsztár Anna Kurnyikova kapcsolata nagy szerelemnek indult, de a pár tizenegy év együttjárás után sem házasodik össze.
Sosem hittem, hogy a házasság bármin is változtatna. Ez talán azért van, mert én is elvált szülők gyermeke vagyok, így sosem gondoltam azt, hogy egy darab papírtól jobban szeretem majd a páromat"



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Persze mindez még nem jelenti azt, hogy a szívtipró nem szereti eléggé szöszi kedvesét. "Manapság nem főbenjáró bűn, ha gyermekeitek lesznek úgy, hogy nem éltek házasságban. Az egyetlen dolog, ami számít, az az, hogy valaki jó szülő legyen" - tette hozzá az énekes, aki egy tavalyi, oroszországi koncertjén a feleségének nevezte Annát. "Az csak egy olyan megható pillanat volt. Sokkal jobb volt ezt mondani Annára, mint azt, hogy a csajom" - magyarázta Enrique. Úgy tűnik, kedvesének sincs ellenére, hogy nem állhat még oltár elé: "Ez cseppet sem fontos számomra. Egy boldog kapcsolatban élek, csak ez számít" - vallotta a teniszsztár 2011-ben a Women's Health magazinnak.

Tipp! Garantált a szex az Éden Hotel 2 műsorában! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.