Kylie Minogue popsija 44 évesen is feszes - Leleplező videó

zene Kylie Minogue szórakozás énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő legfrissebb videoklipjével bebizonyította, hogy 44 évesen is fel tudja venni a versenyt fiatal riválisaival.

Az énekesnő romantikus és érzéki filmet készített, melyben többek között félmeztelenül is látható.

www.facebook.com
www.facebook.com

A Flower fekete-fehér alkotás, így még inkább művészi hatást kelt. Az ausztrál popikon először egy medencében fürdőzik, majd egy virágos mezőn és egy erdőben sétál mezitláb, teszi mindezt egy gyönyörű, esküvői ruhára hajazó, hosszú, fehér szoknyában.

Kylie a klipben fehér lepelben hintázik és mindenkinek megmutatja tökéletes alakját. Az énekesnő érzéki filmjével ismét megerősítette a rajongóit abban, hogy 25 év után is a zeneipar erős egyénisége és igenis tud még újat mutatni.

Kylie azonban nem csak a videoklipben mutatta meg bájait. Az alábbi rövidfilmben a szexi énekesnő formás hátsóját villantotta meg a nagyközönség előtt.

Kirúgták a rendezőt! Áll a bál Keanu Reeves készülő szamurájos filmje körülhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120925-mozi-film-szorakozas-all-a-bal-keanu-reeves-47-roninja.htmlMagyar nővel bújik ágyba a legszebb testű világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20120918-chris-hemsworth-szinesz-a-legszebb-testu-sztar-hollywoodban.htmlÉszvesztően szexis, és még csak 22 éves: ő Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/szorakozz/20120918-eszvesztoen-szexis-es-meg-csak-22-eves-o-liam-hemsworth.htmlKínos percek az Emmy-gálán! Szétnyílt a színésznő fenekén a ruhahttp://www.life.hu/szorakozz/20120924-sofia-vergara-szineszno-feneken-szetnyilt-a-ruha-a-2012es-emmy.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.