Larry Hagman Dallas sorozat szappanopera sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
81 éves korában elhunyt Larry Hagman, aki Jockeyt alakította a Dallas című legendás szappanoperában.

A Samanthát alakító Linda Gray és a Bobbyt játszó Patrick Duffy is mellette volt, amikor Larry Hagman, a legendás Dallas című sorozat Jockeyja elhunyt - írja a People magazin online kiadása.

© 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.
© 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

"Minden olyan békésen történt, ahogy azt ő szerette volna. A család szeretné, ha ezekben a nehéz időkben nem zavarnák őket gyászukban" - idézi a bulvárportál a Dallas Morning Newst, amelyben a sztár halálhírét bejelentették. "Ez olyan szomorú! Larry olyan ember volt, akit mindenki szeretett" - nyilatkozta a színész ügynöke, Joel Dean. "Én különösen. Ő volt a legszeretetreméltóbb, legcsodálatosabb ember. Igazi öreg róka volt a szakmában."

2011 végén derült ki, hogy Larry Hagman rákkal küzd, ugyanakkor elvállalta az új Dallas-sorozat főszerepét is, amelynek most forgatják a második évadát. Családja szerint azért is tért vissza a legendás szerepbe, mert imádta Jockey karakterét.

Letartóztatták a Dallas sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121026-jack-scalia-amerikai-szineszt-a-dallas-sztarjat-letartoztattak-fegyverviseles-miatt.htmlSokáig vártuk, most végre megkaptuk: Dallas újratöltvehttp://www.life.hu/szorakozz/20120913-ujra-elindult-a-dallas-cimu-sorozat-a-lifehu-elkeszitette-a.htmlÍme a Dallas fiatal szívtiprója egy szál alsónadrágban, eszméletlenül kockás hassalhttp://www.life.hu/szorakozz/20120905-ime-a-dallas-fiatal-szivtiproja-jesse-metcalfe-szinesz-aki-jatszott.htmlDrogozott és ivott a forgatások alatt a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120907-larry-hagman-szinesz-a-dallas-sorozat-jockey-neven-ismert-rosszfiuja.htmlÍgy nézett ki a Dallas csinos sztárja, Lucyhttp://www.life.hu/life/galeria/20120829-charlene-tilton-a-dallas-tevesorozat-fiatal-sztarja-lucy.htmlÍgy megöregedett a Dallas egykori szexis sztárja - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120829-charlene-tilton-a-dallas-egykori-szexis-szinesznoje-megoregedett-de-meg.htmlNem öregszik a Dallas egykori sztárja?http://www.life.hu/legytrendi/20111227-nem-oregszik-a-dallas-egykori-sztarja-victoria-principal.htmlRákkal küzd Larry Hagman, a Dallas-sorozat sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111016-rakkal-kuzd-larry-hagman-a-dallassorozat-sztarja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.