Meztelen fenekével kedveskedik rajongóinak az énekesnő

meztelen közösségi oldal Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna legújabb ténykedése a közösségi oldalán az volt, hogy felpakolta pucér popsiját a rajongói számára.

A barbadosi sztár szinte naponta mutat egy-egy botrányos képet a rajongóinak. Nemrégiben vetkőzés közben villantotta meg formás hátsóját - és annak minden tetoválását a követőinek. A fotó igen előnyös, hiszen Rihanna feneke tökéletesen kerek, melyhez karcsú derék társul. A rajongók persze imádják a szuperdögös képet, mi azonban kicsit unjuk már Riri meztelenkedését.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Pucérkodik a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121219-hien-a-megasztar-enekesnoje-ledobta-melltartojat-az-uj-klipjeben-aminek.htmlA pasik imádják: Kerekes Vica álomtestehttp://www.life.hu/szepulj/20121218-kerekes-vica-szineszno-meztelenul-pozol-a-cseh-pirelli-2013as-naptarjaban.htmlÍme a világsztárok kedvenc fehérneműjehttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-az-id-sarrieri-fehernemu-nicole-kidman-katie-holmes-julianne-moore.htmlPikáns karácsonyra készülnek a srácokhttp://www.life.hu/szorakozz/20121218-szexi-pasik-pikans-karacsonyra-keszulnek-a-gordie-shore-fiui.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.