karácsony Twitter szilveszter Chris Brown bántalmazás Rihanna megosztás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Rihanna van rákattanva a közösségi oldalakra, hanem exe, Chris Brown is. Az énekesnő, aki legutóbb például egy különösen szexis képet osztott meg magáról, a szilveszter utáni reggelen is azonnal a mobiljáért nyúlt, hogy megmutassa, hol és legfőképpen kivel töltötte az éjszakát.

A barbadosi sztár a karácsonyt is Chris Brownnal ünnepelte. Kilátogattak egy kosárlabdameccsre, ahonnan együtt is távoztak. Annak ellenére, hogy hivatalosan nem alkotnak egy párt, valószínűleg a szilvesztert is együtt töltötték. Riri saját magáról posztolt egy képet kedd reggel, melyhez hozzáfűzte: "Jó reggelt! Még mindig nem aludtam #hello2013". Az énekesnő a fotón egy pöttyös takaróról néz a kamerába.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Ezalatt az idő alatt Chris Brown is a telefonja után nyúlt és egy hasonló képet osztott meg a Twitteren. Az ő fotóján is látszik ugyanaz a pöttyös takaró. Így azonban már kétség sem férhet hozzá, hogy a sztárok ismét együtt vannak.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Rihanna a napokban például egy talkshow-ban nyilatkozott arról, hogy lassan családot és gyermeket szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.