filmforgatás Ryan Gosling boksz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már alig várjuk Ryan Gosling legújabb filmjét, az Only God Forgives című thrillert.

A moziban ugyanis Mr. Gosling bokszolni fog, méghozzá félmeztelenül. A filmről készült egy rövid, amolyan "kulisszák mögötti videó", melyben pár kocka erejéig gyönyörködhetünk a sármos színészben.

http://www.youtube.com/embed/bNkMWvXtI90

Kétség sem férhet hozzá, Ryan igencsak kigyúrta magát az utóbbi időben. Vajon ez csak a filmjei miatt van, netán dögös kedvesének, Eva Mendesnek szeretne megfelelni?

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Ryan Gosling hanyagolja Eva Mendesthttp://www.life.hu/szeress/20130327-ryan-gosling-szinesz-exbaratnoje-rachel-mcadams-miatt-hanyagolja-eva-mendest.htmlNem forgat többet Ryan Gosling?http://www.life.hu/legykepben/20130321-ryan-gosling-amerikai-szinesz-nem-forgat-tobbet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.