Kate Moss Keira Knightley Eva Mendes Christian Grey Írország LifeNight A szürke ötven árnyalata filmadaptáció Jamie Dornan fehérneműmodell főszereplő Egyszer volt, hol nem volt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatjuk Jamie Dornan modellből lett színészt, aki imád olvasni és egykor Keira Knightleyval alkotott egy párt.

Immár hivatalos, hogy az ír származású Jamie Dornan kerül A szürke ötven árnyalata férfi főszerepébe. A hírek szerint már alá is írta a szerződést a jóképű színész, aki leginkább az Egyszer volt, hol nem volt sorozatából lehet ismerős.

Forrás: Calvin Klein
Forrás: Calvin Klein

A hölgyek emlékezetében azonban biztosan jobban megragadt úgy, mint a Calvin Klein sármos fehérneműmodellje: Jamie Eva Mendes-zel és Kate Moss-szal pózolt a forró hangulatú kampányban. A leendő Christian Greyre, aki két évig Keira Knightleyval járt, később szemet vetett többek között az Armani és a Dior is, ám a srác úgy döntött, inkább visszatér igaz szerelméhez, a színészethez. Szerepelt a The Fall krimisorozatában (ahol elmondása szerint volt alkalma kipróbálnia magát a perverz szexuális játékokban), később pedig a Marie Antoniette-ben tűnt fel. A sármos színészről ezeken kívül annyit tudni, hogy nagyon szeret olvasni és még énekelni is tud.

Újabb főhős hátrál ki A szürke ötven árnyalatából?http://www.life.hu/szorakozz/20131018-dakota-johnson-amerikai-szineszno-kihatral-a-szurke-otven-arnyalata-foszerepebol.htmlEzért gyúrja magát izmosra a sármos színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130618-lifenight-megmutatta-izmos-testet-es-elarulta-titkat-a-true-blood.htmlKissé megőszült a sármos George Clooneyhttp://www.life.hu/life/galeria/20130503-fotokon-akkor-es-most-george-clooney-golden-globedijas-es-oscardijas.htmlEgyre sármosabb Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/life/galeria/20130327-fotokon-akkor-es-most-michael-fassbender-szinesz-a-300-film.htmlÍgy nézett ki 12 éves kamaszként az egyik legsármosabb színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121024-igy-nezett-ki-12-eves-kamaszkent-ryan-gosling-a-walt.htmlHa túl szexi a doki: Nála vagy neki akarsz szülni?http://www.life.hu/szeress/20131021-igy-lazulj-el-ha-tulsagosan-szexi-es-vonzo-a-fogorvosod.htmlÖltönyben hódítanak a szexi világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20131014-nadragkosztumben-es-oltonyben-is-nagyon-csinos-sztarok-nicole-kidman-nicole.htmlA szexi filmsztár fiúkkal randiznahttp://www.life.hu/szeress/20131011-josh-hutcherson-az-ehezok-viadalanak-szinesze-nyitott-arra-hogy-ferfiakkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.