győztes színpad Miley Cyrus katy perry drog Amszterdam füves cigi MTV EMA Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő az amszterdami MTV EMA díjátadóján győzött a Legjobb Videó kategóriájában. Az elismerést sajátos módon ünnepelte meg a színpadon.

Ismét minden szem az egyre botrányosabb énekesnőre szegeződött. Ám ahelyett, hogy hiányos öltözékével hívta volna fel magára a nagyérdemű figyelmét - bár azért ez is sikerült - most inkább egy füves cigarettával sokkolt az MTV European Music Awards díjátadó színpadán.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Így kell ünnepelni Miley Cyrus szerint

Valószínűleg nemcsak a hely szelleme hathatott a 20 éves énekesnőre, hanem az elismerés öröme is. Az Amszterdamban megrendezett díjátadón ugyanis Miley Wrecking Ball című dalának klipje nyerte el a Legjobb Videó címet. Tudjátok, az énekesnő ebben hintázik meztelenül egy vasgolyón. A díjazottak között szerepelt továbbá Eminem, aki két díjat is hazavihetett, Katy Perry, aki a Legjobb Női Előadó lett és Justin Bieber is, akit immár negyedszer választottak a Legjobb Férfi Előadónak. A népszerű brit fiúbanda, a One Direction sem maradt elismerés nélkül, ők a Legjobb Pop kategóriában győzedelmeskedhettek.

A botrány folytatódik - újabb könyvet ír Dömsödihttp://www.life.hu/legykepben/20131030-domsodi-gabor-egykori-teves-ujabb-botranykonyv-irasaba-kezdett.htmlBotrányos szerelésben vonaglik Ke$hahttp://www.life.hu/legytrendi/20131007-kesha-enekesno-tangaban-es-harisnyatartoban-vonaglik-legujabb-instagram-fotoin.htmlBotrányos társkeresőkhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130920-szex-szerelem-parkapcsolat-botranyos-tarskeresok.htmlFilm készül a szexbotrányba keveredett miniszterelnökrőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130901-film-keszul-a-szexbotranyba-keveredett-silvio-berlusconi-volt-olasz-miniszerelnokrol.htmlBotrány lett a csúnya szeméremajkakbólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130823-lifenight-botrany-lett-a-csunya-szemeremajkakbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.