Hatalmasat bukott a Vundersőn és Zuperszexi

bukás kritika Vundersőn és Zuperszexi Vadon János műsor RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak két adás van hátra az RTL Klub Vundersőn és Zuperszexi című műsorából. 

Eleve csak kilenc adásra tervezték a Vundersőn és Zuperszexit - hangsúlyozta Rubin Kristóf kreatív producer az Origónak.

Forrás: RTLKLUB

A műsor kapcsán a média és a tévénézők is többször támadták Sebestyén Balázst, hogy olykor túl messzire mentek. Erről Rubin így vélekedik: "Lehet, hogy ő túl megfoghatatlan, túl sikeres volt, és közben nem ápolt jó kapcsolatot a bulvársajtóval. Nekik nagyon kemény volt az első egy-két adás után kapott szitokáradat, bár ott a rádió, ahol kapnak kritikát rendesen. Amúgy személy szerint úgy látom, hogy néha mindenkinek kijár egy bukta, nem kell mindig tökéletesnek lenni. Szakmailag viszont fontos, hogy néha kipróbálja magát az ember más műfajban is." Rubin Kristóf azt is elmondta, hogy januártól biztosan nem indul újra a műsor, ám hozzátette, úgy véli, hogy late night szórakoztató műsorra nagy szükség van itthon. A teljes interjút a producerrel az Origón olvashatod.

Toncsi Sebestyén Balázsról álmodikhttp://www.life.hu/legykepben/20131117-balint-antonia-beszelget-a-vunderson-es-zuperszexi-musorban.htmlBörtönbe vonul Sebestyén Balázs?http://www.life.hu/legykepben/20131025-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetoje-bortonbe-vonul.htmlMegfenyegették Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/legykepben/20131017-sebestyen-balazs-musorvezetot-megfenyegette-dietz-gusztav-dzsudzsucubajnok-ketrecharcos.htmlÖsszeveszett Sebestyén Balázs és Vadon Janihttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-vadon-jani-musorvezeto-ujra-a-kepernyon.htmlŐsztől új műsort kap Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20130810-sebestyen-balazs-musorvezeto-uj-musort-kap.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.