Petíció a Reszkessetek, betörők!-ért

Forrás: AFP -
karácsony tévéműsor petíció Reszkessetek betörők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar rajongók kiakadtak, mert idén egyetlen tévé sem sugározza a karácsonyi klasszikust: a Reszkessetek, betörők!-et.

"Mottónk, miszerint az életben két dolog biztos: a halál és a Reszkessetek, betörők! karácsonykor, megdőlni látszik. Csatlakozz, ezt nem hagyhatjuk!" - írják a petíció kiötlői.

Forrás: AFP

A vicces petícióra az RTL Klub közleményben reagált. "A Reszkessetek, betörők! nélkül is vidám kikapcsolódást nyújt nézőinek az ünnepi időszakban az RTL Klub. December 22-én, vasárnap a Négy karácsony, a Miért éppen Minnesota?, 23-án, hétfőn a Télbratyó és az Anyád napja, valamint tévépremierként Deák Krisztina filmje, az Aglaja lesz látható. December 24-én, szenteste a Jégkorszak, az Ilyen az élet, a Férj és féleség szórakoztatja a nézőket, míg 25-én a Jégkorszak 2 - az olvadás, a Megint 17 és a Jó társaság című filmet vetíti az RTL Klub. December 26-án az Éjszaka a múzeumban, a Marley meg én, 27-én a Garfield, 28-án a Szahara, 29-én pedig a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmekkel folytatódik a szórakoztató műsorfolyam. December 31-én délelőtt a Macskafogó 2 című rajzfilmet nézhetik meg kicsik és nagyok, míg késő este a Buliszerviz 3, éjféltől pedig a Borat - a kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című vígjátékot láthatják az óévet búcsúztató, majd az újévre koccintó nézők" - írták.

A petíció létrehozásával egy időben a Facebookon egyre több olyan komment is olvasható, hogy szerencsénk van, hogy idén nem kell századszorra újranéznünk a kis Kevin kalandjait. Nektek hiányozni fog?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.