Csobot Adél "megőrült"

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor Csobot Adél műsorvezető Facebook énekesnő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél azon hírességek közé tartozik, akik szívesen kommunikálnak közösségi oldalukon a rajongókkal.

Ahogy frizurája megváltoztatásáról is a Facebookon kommunikált először Adél, úgy az alábbi fotómontázst is oda töltötte fel, a következő kommentárral: "Teljes megőrülés! Ha ti is megőrültetek kicsit, töltsetek fel képet, várom, csók!"

Forrás: Csobot Adél Facebook oldala

Nos, rajongói fotók nem kerültek Adél posztja alá, hozzászólások annál is inkább. A legtöbben az énekesnő frizuráját dicsérik, ám vannak, akik gyerekesnek nevezik a bájosan bolondos lányt. Szerintünk cuki.

Csobot Adél rövidre vágatta szexi tincseithttp://www.life.hu/szepulj/20140121-csobot-adel-enekesno-megujult-a-2014-es-evben-rovidre-vagatta-frizurajat.htmlCsobot Adél élő adásban dobta le a ruhájáthttp://www.life.hu/legytrendi/20131117-csobot-adel-uj-dala-es-ruhaja-az-xfaktorban.htmlÚjra együtt Csobot Adél és Isteneshttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoraban-csobot-adel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.