Robbie Williams pmsza koncert show édesapa Papp László Budapest Sportaréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas technikával és édesapja kíséretében érkezik budapesti koncertjére Robbie Williams.

Pénteken hazánkból indul az új Robbie Williams-turné. 18 kamion, 8 busz és 4 teherautó szállítja majd a koncerthez szükséges felszerelést. Szinte mindent magukkal hoznak, még az énekes öltözőjének bútorait is. Csak a turné technikai stábja nyolcvanfős, de saját szakács és konyhai személyzet is utazik velük mindenhova. Több mint százhúsz magyar technikai ember dolgozik a produkciónak, segít az építésben, majd a bontásban is. A Swing Both Ways Live című koncertsorozat első állomása a Papp László-aréna – írja a Bors.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A show-t úgy tervezték, hogy 270 fokos szögből nézve és hallgatva is teljes legyen a közönség élménye. Ötventonnányi felszerelés lóg majd a színpad felett. A koncert során a színpadon 14 zenész, 3 vokalista és 8 táncos lesz Robbie mellett. A hírek szerint a turnéra Robbie-val tart édesapja, Pete Conway, az Anglia-szerte ismert komikus is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.