Angelina Jolie kiszáll a filmiparból - A Kleopátra című film lesz utolsó szerepe

Forrás: www.elle.com -
Demóna életrajzi film Angelina Jolie Kleopátra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demóna karakterének eljátszása után újabb szerepre készülhet az Oscar-díjas híresség: film készül ugyanis Kleopátra életéről, akit a gyönyörű színésznő alakít majd.

A héten mutatják be a mozikban a Demóna című filmet, Csipkerózsika meséjének modern feldolgozását. A gonosz boszorkányt a férfiak vágyálma, Angelina Jolie játssza. Közben a színésznő máris új szerepre készül.

Forrás: www.elle.com

Egy új, Kleopátra életéről szóló filmben fogja megformálni a híres egyiptomi uralkodónőt. Nagy ívű, komoly produkcióra lehet számítani. Jolie bevallotta, hogy kihívás lesz számára a szerep, emellett döntő pont lehet a karrierjében. Mi biztosak vagyunk benne, hogy megoldja a feladatot!

Egyúttal Angelina bejelentette, hogy a Kleopátra című film szerepe után valószínűleg visszavonul, mert sokkal több időt szeretne szentelni az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) különmegbízottjaként, korábbi jószolgálati nagyköveteként az éhező, harmadik világbeli gyerekek megsegítsésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.