Túl erotikus a tévének A szürke ötven árnyalata előzetese

Selyem szex Szürke 50 A szürke ötven árnyalata Beyoncé erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt együtt örömködtünk a fél világgal: ugyanis végre megjelent A szürke ötven árnyalata előzetese. Kiderült: a trailert túl erotikusnak találták a reggeli műsorba, ezért meg kellett vágni.

Selyemkendő, korbács, kötél: egyebek mellett ezek tűnnek fel A szürke ötven árnyalata előzetesében, amely túl erotikusnak bizonyult az NBC reggeli műsorának. Hát, kivágták belőle a kötözős részt. Szerencsére, online teljes hosszában elérhető a trailer.

Az előzetes alatt Beyoncé Crazy in Love című számának a filmhez készült új verziója szól, így már azt is tudjuk, miért posztolta még a hivatalos előzetesbemutató előtt annak egy részletét Beyoncé.

Minden idők leggyorsabban fogyó könyve

Soha nem kapkodtak el még úgy könyvet, mint E. L. James trilógiájának első részét A szürke ötven árnyalatát. A regény egy nap alatt elfogyott, azonnal újranyomták. A Life.hu kritikájában Nagy Márta viselkedéselemző ír arról, vajon mi az oka az erotikus regény hihetetlen népszerűségének.

Vajon a film is hasonlóan sikeres lesz? Nos, ez csak 2015-ben derül ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.