Kiállítják Jennifer Lawrence kiszivárogtatott privát képeit

Forrás: AFP/Mike Coppola -
fotó Jennifer Lawrence pucér meztelen kiállítás Los Angeles Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai művész a felhasználók-felhasznált kérdéskörére szeretne reflektálni a színésznő és még néhány pórul járt kolléganője pucér fényképeivel.

Úgy néz ki, hogy ez most halálosan komoly: egy Los Angeles-i művész következő kiállításának szerves részei lesznek többek között Jennifer Lawrence és Kate Upton meztelen fotói is. Igen, azokról a meglehetősen kompromittáló képekről van szó, amelyek néhány nappal ezelőtt egy hacker jóvoltából elárasztották az internetet.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A privátszféra megsértésenek legnagyobb online botránya

Rengeteg hollywoodi híresség meztelen képe árasztotta el az internetet vasárnap éjszaka. Jennifer Lawrence meg is erősítette, hogy a képeken valóban ő szerepel, majd feljelentést is tett. Az ügyről IDE kattintva olvashatsz bővebben.

Nem csupán a két szóban forgó híresség képei kerülnek fel az életnagyságú vásznakra. A furcsa XVALA nevet viselő művész 7 éves gyűjteményének összes darabja kikerül a falra, mint például Scarlett Johansson pár éve hatalmas port kavaró privát meztelen fotója is. A kiállítást egyébként október végén nyitják meg.

Meztelenül és szőkén csábítja el a fél a világot Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20140904-kim-kardashian-meztelen-fotosorozata-a-gq-magazin-brit-kiadasaban.htmlA GQ magazin díjátadója utáni napon minden Kim Kardashianról szólt. Miért ne lenne ez így harmadnap is, amikor megjelent az a szám, amelyben Az Év Nője meztelen fotósorozata látható?Intim--Kiszivárgott fotó: meglepő lesz a szeptemberi Vogue címlapjahttp://www.life.hu/trend/20140817-a-2014-szeptemberi-vogue-cimlapja-meglepo-szupermodellek-szerepelnek-rajta.htmlVissza a gyökerekhez! Vajon ez volt az alapkoncepció, ami miatt a Vogue szerkesztői úgy gondolták, sztárok helyett ismét szupermodelleket tesznek a legfontosabb divatmagazin legfontosabb számának címlapjára?Trend--Bajban vannak a világsztárok! Jennifer Lawrence pucér fotói is nyilvánosságra kerültekhttp://www.life.hu/news/20140901-pucer-fotok-jennifer-lawrence-kate-upton-kirsten-dunst-ariana-grande-szinesznokrol.htmlVasárnap éjszaka hollywoodi sztárok pucér fotói jelentek meg a neten, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját - írja HuffingtonPost. Az áldozatok között van Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, Mary Elizabeth Winstead, Ariana Grande és még sokan mások. Jennifer Lawrence szóvivője közben reagált a történtekre.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.