Bejelentették a Prima Primissima Díj idei jelöltjeit

Forrás: facebook/On the spot -
szavazás jelölt díj On The Spot Prima Primissima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden eddiginél több, mintegy 900 jelölt közül választották ki idén a Prima Primissima Díj jelöltjeit, azaz a Prima díjasokat - jelentette be hétfőn Budapesten Csányi Sándor, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A magyar szellemi élet, művészet, tudomány, sport jeles képviselői számára odaítélt díjra tíz kategóriában három-három főt jelölt az alapítvány kuratóriuma, közülük a december 5-i díjátadó gálaest előtt választják ki a Prima Primissimákat.

Az On The Spot stábja Gázából kifelé jövet kapta a hírt, hogy jelölték őket Forrás: facebook/On the spot

A Prima díjasok 5 millió forint, a Prima Primissimák 15 millió forint jutalomban részesülnek, a közönségdíj értéke szintén 15 millió forint. A közönség szeptember 30-tól adhatja le szavazatát a www.primaprimissima.hu honlapon.

Jelöltek:

Magyar irodalom kategória: Bodor Ádám, Buda Ferenc és Turczi István.

Magyar színház és filmművészet kategória: Bánsági Ildikó, Csomós Mari és Ragályi Elemér.

Magyar képzőművészet: Karátson Gábor, Konok Tamás és Lakner László.

Magyar zeneművészet: Leánykar - Gráf Zsuzsanna, Jandó Jenő és Sztevanovity Dusán közül kerül ki az idei díjazott.

A Magyar oktatás és köznevelés kategória: Primái Derdák Tibor, a Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint Pósa Lajos lettek.

Magyar építészet és építőművészet: Czigány Tamásra, Pálfy Sándorra és U. Nagy Gáborra lehet szavazni

Magyar népművészet és közművelődés kategória jelöltjei pedig Sárosi Bálint, a Jászság Népi Együttes és a Hagyományok Háza.

Magyar sajtó kategóriában a közmédia Fölszállott a páva című műsorára, az On The Spotra és Perjés Klárára érkezett jelölés.

Magyar sport kategóriában Palotai Károly, Polgár Judit és a Regőczy Krisztina-Sallay András-kettős közül választanak Prima Primissimát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.