Wow! George Clooney a Downton Abbey-ben kapott szerepet!

Forrás: AFP -
Downton Abbey sorozat George Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Downton Abbey című brit tévéfilmsorozat egyik epizódjában fog feltűnni George Clooney - írja a Guardian című brit lap online kiadása. Már alig várjuk!

A kétszeres Oscar-díjas filmcsillag egy amerikai vendéget alakít majd a kosztümös sorozat karácsonyi epizódjának egyik jelenetében. A sorozatot sugárzó ITV szóvivője annyit elmondott, hogy Clooney valóban feltűnik egy jelenetben, amelyet már le is forgattak, további részleteket azonban nem közölt. A brit lap úgy tudja, hogy az amerikai színész Hugh Bonneville és Michelle Dockery oldalán szerepel majd egy esküvőre érkező tengerentúli vendégként.

Forrás: AFP

A karácsonyi epizódhoz kapcsolódóan jótékonysági akciót is hirdetett az ITV az általuk alapított Text Santa nevű kezdeményezés javára, ezzel brit karitatív szervezeteket támogatnak a karácsonyi időszakban. George Clooney köztudottan nagy rajongója a sorozatnak, és Hugh Bonneville-lel is jó barátságot ápol, mióta a Műkincsvadászok című filmben együtt dolgoztak.

A Life.hu már megnézte, miért is olyan népszerű a Downtown Abbey. A kosztümös sorozat sikere hatalmas - itt el is meséltük, mi ennek az oka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.