Mi történt Mariah Carey hangjával?

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
mikrofon Japán Tokió Mariah Carey koncert ének hang magánélet hamis előadás szakítás Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megy a zúgolódás az énekesnő tokiói koncertje miatt: míg a rajongók egyik fele a hangját kéri számon, addig a másik fele azonnal a sztár védelmére kelt.
Forrás: AFP/Andrew H. Walker
Mariah Carey és férje TÉNYLEG külön költöztek egymástólhttp://www.life.hu/intim/20140822-nick-cannon-megerositette-miszerint-tenyleg-kulon-koltoztek-mariah-carey-vel.htmlNick Cannon a The Insider magazinnak vallott a dívával kötött házasságáról.Intim--Polgárpukkasztás Mariah Carey módjahttp://www.life.hu/trend/20140531-mariah-carey-hatalmas-dekoltazzsal-tusarkuban-keltett-feltunest-a-metron.htmlCelebpartikra - ahova egyébként igyekezett is - tervezett, köldökig dekoltált ruhában, tűsarkú szandálban szállt metróra Mariah Carey. A híresség persze, hogy nem maradt észrevétlen. TrendOrigoMariah Carey dekoltázsa vitte el a BET-gáláthttp://www.life.hu/trend/20140210-mariah-carey-amerikai-enekesno-extramely-dekoltazst-villantott-a-bet-honors-galaesten.htmlA férfinézők fejében valószínűleg nem sok minden maradt meg az énekesnő előadásából. Annál inkább a dekoltázsából.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.