Így néz ki ma az E.T., a földönkívüli főszereplője

Forrás: AFP -
Henry Thomas Steven Spielberg E.T. Drew Barrymore földönkívüli főszereplő Erika Eleniak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az E.T., a földönkívüli című Steven Spielberg-filmet legalább egyszer már mindenki látta. A barátságos, segítségre szoruló földönkívüli meséje több generációnak meghatározó élményt nyújtott. Vajon hogy festenek ma, 32 évvel a mozi bemutatása után a szereplők?

Hová jutott Drew Barrymore, Erika Eleniak és a többi szereplő az E.T.-ből? Tudd meg IDE kattintva!

Henry Thomas (Elliott)

A film főszerepét, E.T. barátját a tízéves Henry Thomas formálta meg, aki úgy nyerte el a szerepet a meghallgatáson, hogy igazi könnyeket ejtett, miközben eljátszotta, hogy halott kiskutyáját gyászolja. Thomas azóta is folyamatosan kap szerepeket: olyan filmekben jelent meg, mint a Valmont Milos Formantől, a Psycho 4. (amelyben az ifjú Norman Batest játszotta), a Szenvedélyek viharában (Brad Pitt oldalán), a Vad lovak című Cormac McCarthy-adaptáció Matt Damonnal és Penélope Cruzzal, a New York bandái Scorsesétől vagy a Kedves John című romantikus dráma.

Forrás: AFP

A 43 éves Henry Thomas mostanság Los Angeles kertvárosi részén él feleségével és három kisgyermekével. Hiába a csendes környezet, az E.T. miatt máig „zaklatják" őt. Nemrég például egy kerti partin egy részeg zaklatta azzal, hogy érintse meg az ujját.

Közeledik halloween - ijesztő filmekkel készüljünk rá!http://www.life.hu/kult/20141028-szorakoztato-filmosszeallitas-halloweenre.htmlOktóber 31-ének éjszakája hagyományosan a borzongásé: szellemeké, boszorkányoké, démonoké - no meg a beöltözős buliké és a horrorfilmeké. Ha valaki egy kis filmes borzongással szeretné ünnepelni ezt a jeles napot, annak íme, az ajánlataink, moziba menős és otthoni lehetőségekkel egyaránt.Kult--Íme, 5 kedvenc filmes idézetünk Julia Robertstőlhttp://www.life.hu/kult/20141027-julia-roberts-oscar-dijas-szineszno-ma-unnepli-szuletesnapjat-ime-kedvenc-filmes-idezeteink-tole.htmlValószínűleg nincs olyan nő, aki ne látta volna Julia Roberts legalább egy filmjét. Együtt nevettünk, sírtunk, izgultunk vele, irigyeltük a ruháit, a pasijait, a tökéletes megjelenését. Ünnepeljük együtt 47. születésnapját néhány filmes idézettel tőle!KultOrigoAdy Endre múzsájáról nyílik kiállítás Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20141028-ady-endre-muzsajanak-csinszkanak-eleterol-nyilik-kiallitas-a-petofi-irodalmi-muzeumban.htmlAdy Endre múzsájának, feleségének, Csinszkának a művészéletben játszott szerepét és életét mutatja be a Petőfi Irodalmi Múzeum új kiállítása. A tárlat október 29-én nyílik és március 20-ig lesz nyitva.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.