Ha Quentin Tarantino készítené a Disney-filmeket...

rendező trágár szavak Quentin Tarantino erőszak mese rajzfilm Disney Samuel L. Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a híres-hírhedt filmrendező mesékben gondolkodna, annak csak valami egészen nyomdaképtelen szöveget nem tűrő vége lenne Samuel L. Jackson arcával fémjelezve.

Quentin Tarantino rendezői stílusát valószínűleg nem kell bemutatnunk senkinek: az erőszak és a trágár beszéd a legkevésbé sem sorolható egy kalap alá a szívmelengető Disney-mesékkel.

Márpedig Alex J. Mann és Jennifer Sanders úgy gondolta, ideje párhuzamot vonni a két műfaj között, ehhez pedig Tarantino kedvence, Samuel L. Jackson arca és a filmjeiben oly sokszor elhangzó káromkodások szolgáltak. A többi plakátot ide kattintva nézheted meg.

Újra életre kel Hamupipőke - jön a Disney mozifilmjehttp://www.life.hu/kult/20141120-hamupipoke-mesefilmet-mutatnak-be-marciusban.html65 évvel a Disney-rajzfilm megjelenése után újra életre kel Hamupipőke története, ismét a Walt Disney Pictures segítségével. A gonosz mostohát Cate Blanchett játssza. Íme, a várva-várt előzetes.Kult--Disney-hercegnők újragondolvahttp://www.life.hu/news/20140519-disney-hercegnok-mas-borszinnel-ujragondolta-oket-egy-muvesz.htmlEgy 23 éves művész eljátszott a gondolattal, hogyan festenének a rajzfilmekből megismert női szereplők, ha egészen más bőrszínnel születtek volna.NewsOrigoKedvenc mesehőseidet ilyen gonosznak még nem láttadhttp://www.life.hu/news/20140918-kedvenc-mesehoseidet-meg-sosem-lathattad-ilyen-gonosznak.htmlA Viralnova nevű oldal gyűjtötte össze egy taiwani férfi alkotásait. Egészen érdekes szemszögből közelíti meg a jól ismert rajzfilmfigurákat. Rá sem fogsz ismerni Pinocchióra vagy Róbert Gidára...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.