Megvannak a True Detective második évadának újabb szereplői

Kelly Reilly A törvény nevében Taylor Kitsch sorozat Vince Vaughn Colin Farrell True Detective HBO szereplő Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vince Vaughn és Colin Farrell mellett Taylor Kitsch, Rachel McAdams és Kelly Reilly is benne lesz az HBO sikersorozatának folytatásában.

Immár hivatalos: Taylor Kitsch, Rachel McAdams és Kelly Reilly is ott lesz a True Detective (A törvény nevében) második évadának szereplőgárdájában Vince Vaughn és Colin Farrell mellett.

Rachel McAdams, Kelly Reilly és Taylor Kitsch Forrás: AFP

És már azt is tudni lehet, milyen karakter bőrébe bújnak: Kelly Reilly a Vince Vaughn által megformált Frank Semyon feleségét, Rachel McAdams egy megalkuvást nem ismerő megyei nyomozót, az X-Menből és A túlélőből megismert Taylor Kitsch pedig egy motoros háborús veteránt fog alakítani, aki – ahogy a sorozat készítői fogalmaztak – „nehéz múltja elől menekül."

Az új évad első két részét Justin Lim, a Halálos iramban rendezője viszi színre. Már alig várjuk, hiszen az első évad főszereplői, az Oscar-díjas Matthew McConaughey és Woody Harrelson alaposan feladták a leckét: alakításuk egészen az Emmy-díj-jelöléséig vitte a sorozatot.

Fenntartásokkal fogadták az új szereplőket

Nem aratott osztatlan sikert, amikor nyilvánosságra került a True Detective főszereplőinek neve - főképp Vince Vaughn vágta ki a biztosítékot a rajongók körében. A kommentekért kattints ide.
Végre csillagot kapott Matthew McConaughey ishttp://www.life.hu/kult/20141118-matthew-mcconaughey-csillagot-kapott-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.htmlImmár a Csillagok között sztárja is saját csillaggal büszkélkedhet a hollywoodi hírességek sétányán, amelynek gyönyörű családja körében örülhetett.Kult--Az 5 leghangulatosabb “együtt-lakós” film és sorozathttp://www.life.hu/news/20141104-a-legjobb-sorozatok-es-filmek-amelyekben-egyutt-laknak-a-szereplok.htmlSzeretjük a sorozatokat. Van kedvenc szereplőnk, van, akit utálunk, jó lenne azt is kipróbálni, milyen lehet a baráti körük tagjának lenni, persze olyanok is vannak, akiket nagyon nem irigylünk. Összegyűjtöttük a legjobb filmeket és sorozatokat, amelyekben együtt élnek a szereplők.NewsOrigoJön, jön, jön! Folytatódik David Lynch kultsorozata, a Twin Peakshttp://www.life.hu/kult/20141007-folytatodik-a-twin-peaks-kultsorozat-9-uj-resz-keszul-a-harmadik-evadra-david-lynch-rendezeseben.htmlKilenc új résszel folytatódik a kilencvenes évek sorozata. Itt az ideje, hogy újranézd a régi évadokat!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.