Osvárt Andi férjhez megy – megint

Forrás: Davide Perbellini -
szinkron menyasszonyi ruha házasság Osvárt Andrea Zűrös olasz esküvő Megdönteni Hajnal Tímeát filmvászon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea esküvője fordulatokban gazdag, olaszos, sziporkázóan mulatságos hétvégén zajlik– legalábbis a filmvásznon, a Zűrös olasz esküvő című filmben. Az olasz vígjáték december 18-án kerül a mozikba. A gyönyörű színésznőt egyébként korábban is megcsodálhattuk már fehér ruhában.

A Zűrös olasz esküvő öt jó barát történetét meséli el, akiket a közös gimnáziumi kalandok, a foci, a barátság és a szerelem úgy tűnik, örökre összeköt. Ahogy azonban az lenni szokott, húsz évvel később meglepetten tapasztalják, hogy az élet mennyire különböző irányba sodorta őket. Daniele az egyetlen, aki közülük látszólag sikeres életet él, és ennek megkoronázásaként egy svájci hétvégére hívja meg egykori pajtásait, hogy vegyenek részt az esküvőjén.

Forrás: Davide Perbellini

A film férfi főszereplője a hazájában nagy ismertségnek örvendő Adriano Giannini. Női főhőse pedig Osvárt Andrea.

Nemrég készült el az olasz film magyar szinkronja, így Andi most először szinkronizálta önmagát. „Nagyon élveztem a szinkront. A film tele van vidám pillanattal, s ezeket újra átélhettem a szinkron közben" – mesélte a színésznő.

A Carlo Vanzina rendezte ZŰRÖS OLASZ ESKÜVŐ december 18-ától lesz látható a hazai mozikban a Ristretto Distribution forgalmazásában.

Andi nem először áll oltár elé a filmvásznon. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, legutóbb a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar filmben csodálhattuk meg menyasszonyi ruhában. De arról is mesélt nekünk, a valóságban milyen kreációt választana.

Egy mesefilmben bukkantak az elveszettnek hitt magyar festményrehttp://www.life.hu/kult/20141127-hazakerult-az-elveszettnek-hitt-bereny-robert-festmeny-amely-a-stuart-little-kiseger-mesefilmben.htmlMagyarországon először állították ki Berény Róbert sokáig elveszettnek hitt festményét, amely kalandos úton került elő egy amerikai film díszletei közül.Kult--Szomorú tündérmese: elolvastuk Mittelholcz Dóra könyvéthttp://www.life.hu/kult/20141120-mittelholcz-dora-tundermese-kis-szepseghibaval-konyvajanloja-aki-4-evig-kuzdott-a-mehnyakrakkal.htmlReménykedtünk, hogy Dóra története hepienddel ér véget, de sajnos nem így történt. Hiába a küzdelme, a rák legyőzte őt. Maradt viszont egy könyv, hogy emlékezzünk rá és okuljunk az ő "szépséghibájából".Kult--Így változtak meg a Dawson és a haverok sztárjaihttp://www.life.hu/kult/20141121-a-dawson-es-a-haverok-sztarjai-james-van-der-beek-es-katie-holmes-igy-nez-ki-ma.htmlA népszerű tinisorozatot, a Dawson és a haverokat 1998 és 2003 között vetítették idehaza. Az amerikai széria a nézőket is elvarázsolta, rengetegen követték Dawson Leery és barátai életét. Mi történt azóta a szereplőkkel? Íme.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.