Jön, jön, jön! Újabb Harry Potter-történeteket kapunk karácsonyig

Forrás: AFP -
karácsony Pottermore történet írás J. K. Rowling Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 12-én startol J. K. Rowling legújabb ígérete, amely szerint szentestéig minden nap közzétesz egy új Harry Potter-sztorit. Már alig várjuk!

Jó hírünk van a Harry Potter-rajongóknak: az írónő, J. K. Rowling úgy döntött, előbb érkezik a karácsony, és december 12-től egészen 23-ig minden nap egy új Harry Potter-történetet fog közzétenni a Pottermore.com-on.

Forrás: AFP

Az új sztorik amolyan „csodás új történetek" lesznek, amelyek között „egy-két új bájital" is helyet fog kapni. Úgy tűnik, Rowling nem tud elszakadni az ifjú varázslótanonctól: halloweenkor például a kevésbé népszerű Dolores Umbridge karakteréről osztotta meg gondolatait, nemrég pedig Harry Potter ellenségéről, Draco Malfoyról jelent meg egy előzőhöz hasonló írás a Pottermore-on.

Tudtad?

Sötétben világító borítót tervezett a Harry Potter könyveknek egy magyar grafikus lány, Nagy Kincső. „BA diplomamunkám témájaként olyan könyvet kerestem, ami újratervezésre szorulna, és még nem jelent meg belső illusztrációkkal ellátva. Így esett a választásom J. K. Rowling: Harry Potter sorozatára. A hét kötet mindegyikéhez készült borító, az első részt – Harry Potter and the Philosopher’s Stone – teljes egészében, illusztrációkkal együtt gondoltam újra” - írta Kincső a Hellodesign.hu oldalon. Gyönyörű fotóit IDE kattintva tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.