A szépség és a szörnyeteg színésznő film szerep Szörnyeteg Emma Watson szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírünk van az Emma Watson-rajongóknak! Készül A szépség és a szörnyeteg filmes változata, amelynek főszerepét Emma kapta meg. 

A Hermione-szerepből divatházak arcává vált Emma Watson Facebookon jelentette be a nagy hírt, miszerint hamarosan Belle szerepében fog tündökölni.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A filmben láthatjuk majd táncra perdülni, és hallhatjuk énekelni is a színésznőt, aki hamarosan elkezd énekórákra járni, hogy minden tökéletes legyen. "A hatéves kori énem repked az örömtől" - írta közösségi oldalán.

Emma Watson újra szinglihttp://www.life.hu/intim/20141212--emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szakitott-baratjaval-matthew-janneyvel-jelenleg-ujra.htmlA Harry Potter-filmek sztárja szakított a barátjával, az oxfordi egyetem top rögbijátékosával, Matthew Janneyvel.Intim--Pucér fotói kiszivárogtatásával fenyegették meg Emma Watsonthttp://www.life.hu/news/20140923-emma-watsont-meztelen-kepei-kiszivarogtatasaval-fenyegettek-meg-a-hackerek.htmlA színésznő az ENSZ női szervezetének nagyköveteként mondott beszédében a minap a feminizmusról beszélt. A 4chan nevű internetes fórum néhány tagjának gyomra ezt nem bírta bevenni: megfenyegették.News--Nyomozás indult Emma Watson ellenhttp://www.life.hu/news/20140701-emma-watson-ellen-nyomozas-indult-bejaronojenek-illegalis-foglalkoztatasa-miatt.htmlBajban van a színésznő: a hírek szerint már folynak a vizsgálatok ellene, amiért amerikai bejárónője vele tartott angliai otthonába és a megfelelő papírok nélkül dolgoztatta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.