Nézd, milyen gyönyörű menyasszony a filmvásznon Mila Kunis

Forrás: Facebook/Jupiter Ascending -
Jupiter Ascending Mila Kunis ruha menyasszony filmvászon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda menyasszony! Lélegzetelállítóan néz ki Mila Kunis új filmjében, a Jupiter Ascendingben.

Mila Kunis, aki októberben hozta világra gyermekét Ashton Kutchertől, már nagyban szervezi az esküvőjét. Év elején olyan pletykák is felröppentek, hogy a pár titokban összeházasodott. Nem tudjuk, mi az igazság, de abban biztosak vagyunk, hogy igazi menyasszonyként is olyan gyönyörű lesz, mint a hamarosan mozikba kerülő Jupiter Ascending című filmben. Nézd, ezt a parádés, virágos ruhakölteményt!

Forrás: Facebook/Jupiter Ascending

És így fest hátulról:

Forrás: Facebook/Jupiter Ascending

A filmet 2015 februárjától vetítik a mozik.

Esküvőtrendek 2015-ben

IDE kattintva megtudhatod, hogy melyek az idei esküvői dekortrendek. ITT pedig meglesheted, milyen ruhában állnak az oltár elé idén a menyasszonyok.

Sosem látott fotók szivárogtak ki Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20150109-mila-kunis-es-ashton-kutcher-kislanya-wyatt-isabelle-kutcher-kiszivargott-kepei.htmlErre várt az egész világ: elárasztották az internetet Wyatt Isabelle Kutcher családi fotói.CsaládOrigoVégre! Íme, az első kép Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20141215-mila-kunis-es-ashton-kutcher-megmutatta-instagramon-kislanyukat-wyat-isabelle-t.htmlA sztárpár Instagramon mutatta be a világnak a kis Wyatt Isabelle-t.Család--Így szerezte meg Ashton Kutcher Mila Kunist http://www.life.hu/intim/20150106-ashton-kutcher-igy-szerezte-meg-mila-kunist.htmlAshton Kutcher megszerezte a világ egyik legszebb nőjét, Mila Kunist. Hogy csinálta? Elárulta, egyetlen dolog kellett hozzá. IntimAFPMila Kunis szerint a szoptatás a legjobb edzéshttp://www.life.hu/csalad/20141212-mila-kunis-szerint-a-szoptatas-a-legjobb-edzes.htmlAz anyává lett színésznő Craig Ferguson showműsorában vendégeskedett, ahol az anyaság mellett karcsúságát is firtatta a műsorvezető.CsaládOrigoAshton Kutcher és Mila Kunis megmutatta kislányát – Nem erre számítottunkhttp://www.life.hu/csalad/20141003-ashton-kutcher-es-mila-kunis-megmutatta-kislanyat-es-elarulta-a-nevet-is.htmlNagyjából egy hét után az újdonsült szülőpáros végre közzétette a már nagyon várt elsőszülött gyermekük fotóját. Is. De melyikük lehet Wyatt Isabelle Kutcher?Család--Magyarország Szépe: Kiköpött Mila Kunis az egyik királynőjelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140718-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe-szepsegkiralyno-jeloltje-milla-kunisra-hasonlit.htmlAston Kutcher várandós kedvesére, a csodaszép Mila Kunisra hasonlít a Magyarország Szépe verseny egyik indulója, Kulcsár Edina.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.