Bereczki Zoltán szerep gyilkos pszichopata börtön sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy különleges szerep kedvéért vállalta, hogy a rácsok között tölt egy kis időt és gyilkosok élettörténetéből merít ihletet.

Sorozatgyilkosok élettörténeteit tanulmányozza, rendőrségi szakemberekkel konzultál, fegyintézetekbe jár be Bereczki Zoltán, aki a Centrál Színház áprilisi bemutatójára, A lepkegyűjtő című thrillere készül – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Hihetetlenül izgalmas kihívás előtt állok, egy számomra merőben szokatlan szerepre készülök. A végeredményt még én sem látom, de napról napra mélyebbre merülök egy mocskos és sötét világban, és nem tudom, hol a vége. Hogy minél hitelesebb legyek, börtönlátogatásokon veszek részt, és szakemberek tapasztalatait hallgatom meg annak érdekében, hogy minél jobban megértsem a sorozatgyilkosok lelkivilágát, és megpróbáljam felfogni, mi indította őket azokra az elképesztő tettekre, amiket elkövettek. Ijesztő, borzasztó, ugyanakkor elképesztően érdekes egy pszichopata bőrébe bújni" – nyilatkozta Bereczki Zoltán.

Hátborzongató történet

Freddie-t, a harmincas évei közepén járó férfit játssza Bereczki, aki lepkéket gyűjt. Freddie egy szürke, csupa elfojtás bankhivatalnok, akit, bár megnyeri a lottó főnyereményt, a pénz csak anyagilag szabadítja fel, lelkileg nem. A lepkegyűjtést ezért „kiterjeszti", és elrabol egy izgalmas szépségű diáklányt.
Egy jó fekete mindig divatos - Eláruljuk az új kávétrendekethttp://www.life.hu/kult/20150202-ujhullamos-kavezok-budapesten-a-legujabb-kavetrend.htmlEl sem tudod képzelni a reggeleket egy bivalyerős eszpresszó vagy egy habos kapucsínó nélkül? Eláruljuk, min ügyködnek mostanság a baristák. KultThinkstockSosem látott színes képanyag került elő a Beatles-rőlhttp://www.life.hu/kult/20150202-sosem-latott-szines-felvetel-es-kepanyag-kerult-elo-a-beatles-egyuttesrol.htmlEgy rövid felvétel és több mint 100 sosem látott fotó került elő a világ egyik legmeghatározóbb együtteséről, a Beatles-ről.KultOrigoElhunyt Bitskey Tibor, a nemzet színészehttp://www.life.hu/kult/20150202-bitskey-tibor-a-nemzet-szinesze-hetfon-elhunyt.htmlA nemzet színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész életének 86. évében meghalt. Nyugodjon békében!Kult--WÁÓÓÓ! Robbie Williams fellép a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20150202-robbie-williams-popsztar-enekes-augusztus-10en-a-szigeten-lep-fel-a-minusz-egyedik-napjan.htmlFriss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten.Kult--Lírai divatbemutató és szorongató, politikai lázálom: Tihanyi Anna Berlin bhf. kiállításán jártunkhttp://www.life.hu/kult/20150203-tihanyi-anna-berlin-bhf-megrendezett-fotosorozat-kiallitasan-jartunk-a-capa-kozpontban.htmlBerlin máshogy. Ez is lehetett volna a cikk címe akkor, ha nem Darvasi László író szavait vettem volna kölcsön. Vagy mondjuk az, hogy Berlin belülről. Mert amit eddig a német fővárosról hittem, az valahol nagyon ez, egyébként pedig nagyon nem. Tihanyi Anna fotós meg úgy döntött, jól fejbevág. És nem csak engem, mindenkit.KultKét magyar is szerepel a Cirque du Soleil legújabb show-jábanhttp://www.life.hu/kult/20150130-ujra-budapesten-a-cirque-du-soleil-quidam-tarsulata-ket-magyar-szereplovel-banhegyi-kataval-es.htmlMár csak pár nap és Budapestre érkezik a Cirque du Soleil Quidam társulata, benne két magyar artistával: Bánhegyi Kata többszörös ugrókötél-Európa- és világbajnokkal, valamint Katona Viktor tornásszal, aki az előadás egyik leglátványosabb légiakrobatika-számában lép színpadra.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.