Nem lett magyar győztese a Grammy-díj-átadónak – Íme, a nyertesek!

nyertes győztes Pharrell Williams Katy Perry Kanye West Paul McCartney Sam Smith Grammy 2015 Taylor Swift Ariana Grande Beyoncé Rihanna Iggy Azalea Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az est legnagyobb ünnepeltje Sam Smith volt: a négy legfontosabb kategóriából háromban ő győzedelmeskedett. Taylor Swift hoppon maradt, Antal Nimród Metallica-koncertfilmje sem nyert a legjobb zenés film kategóriában.

Túl vagyunk az 57. Grammy-díj-átadón, amelynek legnagyobb győztesének a mindössze 22 éves Sam Smith bizonyult – tudósít a quart.hu. A brit tehetség négy fő címet is bezsebelhetett, míg Beyoncé és Pharrell Williams három-három Grammy-díjjal gazdagodott az este folyamán.

Sam Smith Forrás: AFP/Larry Busacca

A korábbi Grammy-átadók nagy nyertese, Taylor Swift, aki még csak nem is keresztezhette Katy Perry útját a gálán, most díj nélkül maradt, és bizony Iggy Azalea sem zsebelhetett be szobrocskát. Antal Nimród Metallica-koncertfilmjét a legjobb zenés film kategóriában jelölték, díjat azonban nem kapott.

Miley, van rajtad bugyi?

A Grammy előestéje is bővelkedett néhány felejthetetlen pillanatban - a részletekért kattints ide!

A gálán összesen 23 produkciót láthattak a nézők: a műsort az AC/DC indította legújabb számával, őt követte többek között Katy Perry, Ariana Grande, Miranda Lambert, Tom Jones, a habcsóknak öltözött Rihanna, Paul McCartney és Kanye West.

/1502/Ruhak201526143055

Az est lezárása is erősnek bizonyult: Beyoncé hihetetlen előadását John Legend és Common, Selma című film betétdala zárta. A 2015-ös Grammy-díjasok teljes listáját ide kattintva tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.