Egyedül is boldog Pogány Judit: "Mi nagyon viharosan éltünk Robival"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Koltai Róbert házasság válás Pogány Judit Krizsó Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc éve él férfi nélkül Pogány Judit. A színésznő azt állítja, remekül érzi így magát: energikus és boldog. 

A színésznő Krizsó Szilvia vendége volt a Libikóka című beszélgetős műsorban, ahol már a közel 10 éve felbomlott házasságáról és mélypontjairól is mesélt.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Magánéleti mélypont is lehet? Nekem egyértelműen a párkapcsolatom az: mi nagyon viharosan éltünk Robival" - mondta el. Judit harmincöt évig volt Koltai Róbert felesége, de miután - kilenc éve - rájött, hogy férje évekig megcsalta, kilépett a kapcsolatból. Azóta elváltak, és a Kossuth-díjas színésznő új éle­tet kezdett, s mint kiderült, ebben egyelőre nincs helye férfinak.

"Nem volt más. Olyan nehéz volt az alkalmazkodás egész éle­temben, hogy nagy boldogságot éreztem, amikor szabadságoltam magam. Nekem annyira bevált az egyedüllét!" - tette hozzá, és azt is, hogy Koltai Róberttel a történtek ellenére jó viszonyban maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.