Egy sálnak adott életet Robert Pattinson terhes barátnője

Forrás: AFP/Astrid Stawiarz -
Robert Pattinson FKA Twigs terhesség szülés sál videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erről a klipről beszél most az egész világ: FKA Twigs hatalmas pocakkal vajúdik, majd hoz világra egy nagyon hosszú, színes sálat.

FKA Twigs nevét azután kapta csak fel igazán a világ, hogy összejött a tinilányok kedvenc vámpírjával, Robert Pattinsonnal.

Forrás: AFP/Astrid Stawiarz

A 28 éves zenész-énekesnő, akit civilként Tahliah Debrett Barnettnek hívnak, pedig már évek óta serényen tevékenykedett a zenei iparban, és híresen imádja sokkolni művészetével a nagyérdeműt. Nem tett most sem másként.

Tahliah a napokban jelentette meg legfrissebb, saját rendezésű (!) videoklipjét a Glass and Patron című dalához, amelyben hatalmas pocakkal imitál terhességet, majd ad életet egy színes, nagyon hosszú kendőnek. Mindez leírva valóban a furcsábbnál is furcsábban hangzik, ezért arra kérünk mindenkit, nézze meg saját szemével a szóban forgó klipet:

Robert Pattinson tényleg csődbe ment? http://www.life.hu/bulvar/20150131-robert-pattinson-tenyleg-csodbe-ment.html A Twilight sztárja a hírek szerint nem tud bánni a pénzzel. Anyagi nehézségekkel küzd és közel van a teljes csődhöz - állíták a legújabb hírek. TV + Bulvár -- Bizarr macskajajkörkép a nagyvilágból - Tigristej, ruszli és a savanyú birkaszem a nyerő http://www.life.hu/news/20150312-a-legjobb-masnapossag-elleni-tippek-a-vilag-minden-tajarol.html Előfordul, hogy felöntünk a garatra, és nehezen indul a másnap. A világ minden táján máshogy gyógyítják a macskajajt. Összeszedtük a legjobb tippeket, amik közül válogathatsz, ha eggyel több pohár alkohol csúszott le, mint kellett volna. News Thinkstock Jaj, valami furcsa történt Uma Thurman arcával! http://www.life.hu/trend/20150210-uma-thurman-arca-furcsa-lett-lehet-hogy-plasztikaztatta-mint-renee-zellweger.html Uma Thurman szinte felismerhetetlenül nézett ki minimál sminkben és furcsa, fénylő arcával a minap egy vörös szőnyeges eseményen. Trend -- Less be Robert Pattinson új otthonába! http://www.life.hu/news/20141113-robert-pattinson-uj-hollywood-hills-i-otthonarol-keszult-kepek-nezz-be-az-alkonyat-sztarjahoz.html Hollywoodi sztárhoz képest meglehetősen visszafogott birtokot vásárolt magának az Alkonyat sztárja. A kényelmi faktorról azért ő sem mondott le. Kukkants be Robert Pattinson új otthonába! News -- Bizarr diagnosztika! Egy szellentésből is kimutatható a rák http://www.life.hu/drlife/20150315-egy-szellentesbol-is-kimutathato-a-rak-allitjak-a-melbourne-i-rmit-egyetem-es-monash-egyetem.html Legalábbis ezt állítják azok az ausztrál kutatók, akik gázelemző kapszulát fejlesztettek ki a belet érintő különféle betegségek, így a végbélrák és az irritábilis bélszindróma kimutatására. Dr. Life -- Kiderült, hogy Robert Pattinson nővére is tök tehetséges http://www.life.hu/csalad/20140808-robert-pattinson-novere-lizzy-pattinson-is-bekerult-a-brit-x-factor-versenyzoi-koze.html Robert Pattinson nővére, Lizzy is bekerült a brit X-Factor versenyzői közé. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.