Justin Timberlake úgy örült Taylor Swift sikerének, mint még soha senki más

öröm siker videó Taylor Swift díjazott Justin Timberlake iHeartRadio elismerés díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visongva ünnepelte kolléganőjét Justin Timberlake a vasárnap esti iHeartRadio gálaestjén. Annyira cuki!

Nem az iHeartRadio által kiosztott díj az első, amelyet Taylor Swift bezsebelhetett pályafutása során, ennyire azonban még tuti, hogy nem láttad örülni semminek a mindössze 25 éves énekesnőt.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Taylor, aki az este során három fényes kis szobrocskát vihetett haza, örömében osztozott kollégája, Justin Timberlake is, amikor a legjobb dalszövegért járó elismerés kihirdetésekor a countryénekesből lett popsztár nevét mondták.

Justinra, akinek felesége, Jessica Biel mindenórás kismama, rá sem lehetett ismerni: kiabált, nevetett, a szívére tette a kezét, majd Taylor nevében meg is köszönte a díjat – persze egy pillanatig sem vette komolyan magát, mint ahogyan az alábbi videóban is látszik:

Taylor Swift volt a március 29-én megrendezett iHeartRadio díjátadó legnagyobb nyertese. Nem csupán a legjobb dalszövegért járó elismerést vehette át, övé lett „Az év művésze" és „Az év dala" cím is. Ám nem csupán ezért örülhetett annyira a mostanában Calvin Harrisszel találkozgató énekesnő, hiszen DJ barátja „A legjobb táncdal" kategóriában került ki győztesként.

Nem minden a karrier, gyerekre vágynak a díjazott színésznőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150320-nem-minden-a-karrier-gyerekre-vagynak-a-dijazott-szinesznok.htmlOsvárt Andrea duplázott, idén már másodszor kapta meg a legjobb színésznőnek járó díjat a hetedik Glamour-gálán. Andrea a díj átvételekor elárulta, mire vágyik a szakmai elismerésen túl.TV + Bulvár--Taylor Swift is ott van a világ legnagyobb vezetői közötthttp://www.life.hu/news/20150327-taylor-swift-is-ott-van-a-vilag-legnagyszerubb-vezetoi-kozott-a-fortune-magazin-listaja-szerint.htmlA Fortune magazin idén másodszor állította össze a „World's Greatest Leaders," vagyis a világ legnagyszerűbb vezetőinek listáját, aminek hatodik helyére a szemtelenül fiatal énekesnő került.News--Újabb apai örömök elé néz Ludacris: úton a harmadik baba!http://www.life.hu/csalad/20150302-ludacris-es-felesege-eudoxie-mbouguiyengue-harmadik-gyermeket-varja.htmlA hírt a zenész felesége, Eudoxie Mbouguiyengue árulta el képmegosztó oldalán. A Halálos Iramban 7 sztárjának ez lesz a harmadik gyermeke. Gratulálunk!Család--Meghalt az Oscar-díjas Still Alice rendezője, Richard Glatzer http://www.life.hu/kult/20150312-meghalt-oscar-dijas-still-alice-rendezoje-richard-glatzer.htmlTöbbévnyi betegeskedés után, 63 éves korában elhunyt Richard Glatzer, a Still Alice című dráma író-társrendezője. Julianne Moore játszotta a film főszereplőjét, egy nyelvészprofesszort, akinél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak. Alakításáért pár hete elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat.Kult--Pornóoldalakat vásárolt magának Taylor Swifthttp://www.life.hu/intim/20150324-taylor-swift-pornooldalakat-vasarolt-maganak-uzleti-megfontolasbol.htmlRögtön két, erősen pornószagú domaint is vásárolt magának a fiatal énekesnő, ám pusztán csak üzleti megfontolásból.Intim--Mégsem kislányt vár Jessica Biel és Justin Timberlake?http://www.life.hu/csalad/20150207-jessica-biel-es-justin-timberlake-elso-gyermekuket-varjak-nem-tudni-kislany-lesz-e.htmlA mindenórás Jessica Biel a minap egy kék ajándékcsomaggal libbent ki egy üzletből, ez pedig rögtön arra engedte következtetni a világot, hogy a sztárpár valójan kisfiút vár.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.