Micsoda második randi! - Calvin Harris Las Vegasba vitte Taylor Swiftet

Forrás: AFP, Wikia -
Calvin Harris Taylor Swift randi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami Vegasban történik, az ott is marad. Kivéve persze, ha egy sztárpár randizgat arrafelé. 

A mostanában egyre szexibb Calvin Harris és Taylor Swift között nagyon alakul valami. Harris koncertje után hívta meg a Las Vegas-i afterpartira az énekesnőt, aki kb. 4000 kilométerre tartózkodott éppen, de ez nem okozott problémát, ugyanis a DJ egész egyszerűen elküldte Taylorért és barátaiért a magángépét, így együtt bulizhattak.

Forrás: AFP, Wikia

A parti után együtt látták távozni a párt. Ilyen hamar túllépett Calvin Harris a szakításon Aarika Wolffal?

Ezek a pasik mind kidobták már Taylor Swiftet:

Taylor Swift egyszerűen nem érti, hogy miért ilyen rövidek a kapcsolatai. Mivel románcai évek óta tiszavirág életűek, a fiatal lánynak fogalma sincs, hogy mi a hosszú kapcsolat titka. Így persze nem is tudja, hogy milyen hibákat nem kellene elkövetnie, illetve miképpen kellene viselkednie, hogy választottjai ne dobják ki őt újra meg újra. A Life.hu korábban felrajzolta már a 24 éves énekesnő kapcsolattérképét 2008-ig visszamenőleg. Íme Swift pasilistája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.