Kurt Cobain lánya elárulta, miért nem szereti a Nirvana zenéjét

Forrás: AFP/Jason Merritt -
dokumentumfilm zene dal Nirvana Courtney Love Frances Bean Cobain Kurt Cobain szám Sundance filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár néhány Nirvana-szám a mai napig meghatja Frances Bean Cobaint, a most 22 éves lány egészen más bandák zenéjéért rajong.

Április 8-án volt 21 éve, hogy Kurt Cobaint holtan találták otthonában. Lánya, Frances Bean Cobain mindössze 20 hónapos volt, amikor édesapja önkezével véget vetett életének.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A 22 éves, gyönyörű nővé cseperedett Francest a The Rolling Stone magazin ültette le egy interjú erejéig apja, Kurt Cobain életéről készült dokumentumfilmje apropóján, amelyben vezető producerként vett részt és amelyet hamarosan bemutatnak a Sundance Filmfesztiválon.

Ezért romlott meg Frances viszonya Courtney Love-val

Az anyám egy anorexiás és láncdohányos állatgyilkos – nyilatkozta korábban Frances Cobain édesanyjáról, Courtney Love-ról. A családi viszályról bővebben ide kattintva olvashatsz.
Taylor Swift lett a popzene legbefolyásosabb emberehttp://www.life.hu/kult/20150403-taylor-swift-lett-a-4music-listaja-szerint-a-popzene-legbefolyasosabb-embere.htmlA 25 éves énekesnő olyan nagy neveket hagyott maga mögött a 4Music által összeállított listán, mint Beyoncé, Rihanna vagy John Legend.Kult--Az egykori Nirvana bébihttp://www.life.hu/galeria/20130323-a-nirvana-egykori-enekesenek-lanya-francis-bean-cobain-az-ismert.htmlA Nirvana egykori énekesének és a botrányairól híres Coutney Love művésznőnek a lánya, Francis Bean Cobain, kislányból igazi nővé cseperdett. Az ismert fotós és dizájner Hedi Slimane egy egyedi portrésorozatban örökítette meg Francis vadóc kisugárzását. A képeket nézd meg galériánkban!Galéria--Gyászol az Omega zenekarhttp://www.life.hu/news/20150327-gyaszol-az-omega-zenekar-elhunyt-kuronya-miklos-a-hangmernokuk.htmlA legendás együttes hangmérnökét Küronya Miklóst egy hónapja baleset érte, kómába került és és most elhunyt.News--Új fotók kerültek elő Kurt Cobain halálának helyszínénhttp://www.life.hu/news/20140321-kurt-cobain-a-nirvana-enekes-gitaros-halalanak-helyszinerol-uj-fotok-kerultek-elo.htmlAz 1994 áprilisában készült rendőrségi felvételen a Nirvana énekesének személyes tárgyai láthatók – írja a brit Metro.News--Courtney Love azt állítja, megtalálta az eltűnt maláj gépethttp://www.life.hu/news/20140318-courtney-love-enekesno-facebook-oldalara-posztolta-a-bizonyito-ereju-fotot-hogy-megtalalta-az-eltunt.htmlKurt Cobain özvegye közösségi oldalára posztolta a "bizonyítékot".News--Courtney Love rémes dekoltázzsal sokkolhttp://www.life.hu/trend/20140601-courtney-love-remes-dekoltazst-villantott-a-life-ball-utan.htmlSosem a szendesége miatt írtunk Courtney Love művésznőről. Most sem így lesz. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.