A Trónok harca lezárásáról beszélnek már a sorozat alkotói

Forrás: Facebook/Game Of Thrones -
sorozat készítő George R. R. Martin D. B. Weiss producer lezárás David Benioff befejezés alkotó író Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca készítői között már téma, hogyan fejezzék be a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatot.

A Trónok harca két író-producere, David Benioff és D. B. Weiss sokat beszélgetett a történet alapjául szolgáló könyvek szerzőjével, George R. R. Martinnal arról, miként lehetne befejezni a szériát - derült ki az Origo által is megírt, Variety magazinnak adott interjújukból.

Forrás: Facebook/Game Of Thrones

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok

Milyen típusú karakterek képviselik a gyengébbik nemet Westeroson - no és mit tudhatunk az alakítóikról? A Life.hu cikkéért kattints ide!
5 dolog, amit minden Trónok harca rajongónak tudnia kell, mielőtt elkezdődik a legújabb évad http://www.life.hu/news/20150409-5-dolog-amit-minden-tronok-harca-rajongonak-tudnia-kell-mielott-elkezdodik-a-legujabb-otodik-evad.html Még néhány nap, és folytatódik az HBO sikersorozatának sokak által (a Life.hu által is!) már annyira várt legújabb évada. Addig is érdemes felfrissíteni az emlékeinket azzal kapcsolatban, hogyan is maradtak abba a fordulatokkal teli eseményszálak Westeroson. Vigyázat, spoilerveszély következhet! News -- Nem kellett szexuálisan felvilágosítani a Trónok harca sztárját, mindent tudott már http://www.life.hu/intim/20150414-sophie-turner-a-tronok-harca-sztarja-mindent-tudott-a-szexrol.html A Trónok harcában Sansa Starkot alakító Sophie Turner tizennégy évesen került a sorozatba. Most 19 éves, és állítása szerint mindent tud a szexről, amit csak kell. Intim Origo Újabb őrület! Egyre több babát neveznek el a Trónok harca karakterei után http://www.life.hu/csalad/20150413-egyre-tobb-amerikai-kisbabat-neveznek-el-a-tronok-harca-sorozat-karakterei-utan.html Arya, Tyrion és Khaleesi – a The Huffington Post írása szerint ezek a keresztnevek törtek a legnépszerűbb amerikai keresztnevek listájának élére az HBO nagysikerű sorozatának indulása után. Család Origo Trónok harca a brit uralkodóházban: Veszélybe kerül-e György herceg az újabb trónkövetelő színre lépésével? http://www.life.hu/csalad/20150408-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-brit-kiralyi-par-masodik-gyermekenek-vajon-mi-lesz-a-sorsa.html Laza lesz és lázadó? Netán elnyomott, meghunyászkodó? Vagy egy elkényeztetett ficsúr? És vajon letaszítja-e trónjáról testvérét, György herceget? A gyermekek életének alakulását bizony nagyban befolyásolja születési sorrendjük, utánajártunk hát, milyen sors vár Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan világra jövő másodszülött gyermekére. Család Northfoto Seth Meyer vacsorapartiján fedte fel kis híján a titkát a Trónok harca sztárja http://www.life.hu/kult/20150414-seth-meyer-showman-vacsorapartijanak-vendege-a-tronok-harca-szereploje-havas-jon-volt.html A népszerű amerikai műsorvezető egy vicces baráti vacsorára invitálta a Havas Jont megformáló Kit Haringtont, aki hiába próbálta, egy este erejéig sem bírta maga mögött hagyni a Hét Királyságot fenyegető veszélyeket. Kult Origo Légy te is olyan szexi, mint a Trónok harca sztárjai! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141001-hogyan-legyek-jo-no-tronok-harca-fonas-percek-alatt.html Könnyű és rendkívül mutatós ez a fonás. Próbáljátok ki! Hogyan legyek jó nő --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.