Jared Leto ijesztően néz ki! Jokerré változott a színész

Forrás: Snapchat/ Jared Leto -
Joker Suicide Squad Cara Delevingne sármos DC Comics Will Smith szakáll Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan képet posztolt a színész, hogy egészen megijedtünk. Vajon mire készül ebben a szerelésben?

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt , Jared Leto nemrégiben megvált hosszú hajától, és mindenki kapaszkodjon meg: még a szakállától is. A sármos színész mindezt egy filmszerep kedvéért tette, ugyanis a 2016-ra várható Suicide Squad című filmben ő alakítja majd Jokert a DC Comics szupergonosz különítményének tagjaként. Az újabb szuperhősös akciófilmben Jared Leto mellett Will Smith és Cara Delevingne is szerepelni fognak.

A filmben tehát valahogy így fog kinézni a színész.

Forrás: Snapchat/ Jared Leto

Ez a lány nyerte a plus-size fehérneműs modellversenyt http://www.life.hu/trend/20150416-sophia-adams-nyerte-a-victorias-secretnek-hadjaratot-indito-marka-fehernemus-plus-size-versenyet.html A 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus-size modellek "Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét. Trend -- Így fest Sarah Jessica Parker hétköznapi anyukaként http://www.life.hu/trend/20150416-sarah-jessica-parker-iskolaba-vitte-ikerlanyait.html Még a sztárok is képesek néha egyszerű halandóként viselkedni. Sarah Jessica Parker például 5 éves ikerlányait vitte iskolába átlagos anyukaként – és nagyon cukik voltak. Trend -- Te jó ég! Mi történt Ryan Gosling hajával? http://www.life.hu/trend/20150416-ryan-gosling-hajat-egy-film-kedveert-barnara-festettek.html A sármos színész barna hajjal mutatkozott szerdán New Orleansban. De hova tűntek a sztár gyönyörű szőkésbarna tincsei? Trend -- Így búcsúzott Gisele Bündchen a kifutóktól! http://www.life.hu/trend/20150416-gisele-bundchen-utoljara-lepett-a-kifutora.html Tegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutást követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült. Trend -- Micsoda változás! Dakota Johnson új frizurát villantott http://www.life.hu/trend/20150416-dakota-johnson-szineszno-bob-frizurat-vagatott-maganak.html Dakota Johnson korábban igazi hajmágus volt. Hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: „a fájdalom vörös szobája". A szürke ötven árnyalata óta viszont nem nagyon villogott új frizurával – most azonban végre megtört a jég! Trend -- Meghökkentő! Íme Heidi Klum drámai átalakulása http://www.life.hu/trend/20150415-heidi-klum-megmutatta-milyen-az-amikor-kezelesbe-vesz-a-sminkes-es-a-fodrasz.html A modell kedden egy fotózáson járt, ahol drasztikusan átalakították a külsejét. Szerencsére a sztár egy előtte-utána fotón meg is örökítette a hihetetlen változást. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.