Kurt Cobain családja kiakadt a zenész életéből készült filmen

Forrás: MTV -
dokumentumfilm édesanya frontember testvér heroin Nirvana Kurt Cobain függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Montage Of Heck rendezője, Brett Morgen elmondta: a Nirvana frontemberének édesanyját és testvérét is megviselték a filmben látottak.

Számos pozitív kritikát kapott a Brett Morgen rendezésében készült Kurt Cobain-dokumentumfilm, amely azonban a legkevésbé sem tetszett az énekes édesanyjának, Wendy Cobainnek és testvérének, Kimberlynek.

Forrás: MTV
Courtney Love miatt lett öngyilkos Kurt Cobain?http://www.life.hu/intim/20150420-courtney-love-megcsalas-iranti-vagya-miatt-lett-ongyilkos-a-nirvana-frontembere-kurt-cobain.htmlMeglepő vallomást tett a Nirvana frontemberének özvegye, Courtney Love.Intim--Egy hajléktalant gázolt el a filmsztárhttp://www.life.hu/news/20150507-egy-hajlektalant-gazolt-el-a-filmsztar.htmlCserbenhagyással gázolt el a bollywoodi híresség, Salaman Khan öt embert 2002-ben. Most született ítélet az ügyben.News--Kurt Cobain lánya elárulta, miért nem szereti a Nirvana zenéjéthttp://www.life.hu/kult/20150409-kurt-cobain-lanya-frances-bean-cobain-elarulta-miert-nem-szereti-a-nirvana-zenejet.htmlBár néhány Nirvana-szám a mai napig meghatja Frances Bean Cobaint, a most 22 éves lány egészen más bandák zenéjéért rajong.Kult--20 éve halt meg Kurt Cobain - 3 kedvenc Nirvana dalunkkal emlékezünk ráhttp://www.life.hu/kult/20140405-20-eve-halt-meg-kurt-cobain-3-kedvenc-nirvana-dalunkkal-emlekezunk-ra.html1994. április 5-én, pontosan 20 évvel ezelőtt ölte meg magát a legendás énekes, Kurt Cobain. Kult--Különleges kiállítás nyílik a Tesla Budapestbenhttp://www.life.hu/kult/20150507-dis-connected-cimmel-szerveznek-kiallitast-a-werk-akademia-hallgatoi-a-tesla-budapestben.htmlFiatal kortárs képzőművészek alkotásait lehet majd megcsodálni a nemrég felújított Tesla Budapest első kiállításán. KultOrigoZávada Péter: „Magyarországon gyerekcipőben jár a tolerancia"http://www.life.hu/kult/20150506-zavada-peter-dalszovegeivel-allitjak-szinpadra-a-hair-cimu-musicalt-a-belvarosi-szinhazban.htmlAmi a toleranciát, a másság elfogadását illeti, Závada Péter költő, slammer szerint sok mindent kell még tanulnunk. Ezért is aktuális még mindig a Hair című musical, melynek újragondolt változatát a Závada Péter által írt új dalszövegekkel állítják színpadra. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.