Megmutatta cannes-i Nagydíját Nemes Jeles László

Forrás: AFP -
nagydíj Saul fiai elismerés Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a cannes-i filmfesztivál egyik legrangosabb díját, a zsűri Nagydíját kapta Nemes Jeles László filmje, a Saul fia. A rendező rajongói oldalán most megmutatták a kitüntető oklevelet.

A Saul fia hatalmas siker lett Cannes-ban, és meg is kapta az egyik legfontosabb díjat, amit Nemes Jeles László rajongói oldalán most mutattak meg. A film egyébként további elismerésekre is számíthat, még az Oscar-díjat is emlegették a hozzáértők.

Forrás: Facebook/ Nemes Jeles László

A Saul fia főszereplőjét színházi szerepek várják

Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője elmondta, jól esett neki, hogy magyar és külföldi színészek, többek között, Sophie Marceu, Csákányi Eszter, Kulka János is gratuláltak neki a film megnézése után. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Rajongók, figyelem! A szürke ötven árnyalata folytatódik!http://www.life.hu/kult/20150602-e-l-james-a-szurke-otven-arnyalatanak-ironoje-bejelentette-a-konyv-folytatasat.htmlE. L. James, A szürke ötven árnyalatának írónője elérkezettnek látta az időt, hogy újabb bőrt húzzon le igencsak népszerű regényéről.KultOrigoMegvan a Sziget és a Volt fesztivál új Nagyszínpados fellépőjehttp://www.life.hu/kult/20150601-az-ocho-macho-fellep-a-volton-es-a-szigeten-a-nagyszinpadon.htmlVéget ért a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció „tehetségmutató” versenye, kiderült melyik zenekar képviseli Magyarországot a 2016-os Eurosonic Fesztiválon Hollandiában. Ráadásul nem csak egy, hanem két magyar zenekar kapott lehetőséget, hogy három nagy fesztivál Nagyszínpadán zenélhessen.KultOrigoIlyen Kill Bill, a Micsoda nő és a Forrest Gump hátulrólhttp://www.life.hu/kult/20150531-moziplakatok-hatulrol-nezve.htmlEgy brazil reklámügynökség remek ötlettel állt elő. Elképzelték, milyenek lehetnek fordítva nézve a filmplakátok.KultOrigoEgyütt forgat újra a Szívek szállodája színészgárdája?http://www.life.hu/kult/20150530-egyutt-forgat-ujra-a-szivek-szallodaja-szineszgardaja.htmlA Szívek szállodájá-ban Luke-ot játszó Scott Patterson kotyogta el, hogy újra összeállhatnak a sorozat színészei. Kult--Barátok nélkül él Moldova György - "Nálam csak egyszer lehet hibázni"http://www.life.hu/kult/20150530-baratok-nelkul-maganyosan-el-moldova-gyorgy.htmlFeleségével 40 éve van együtt, barátai azonban már meghaltak mellőle. Moldova György a mai napig alkot, elmondta, min dolgozik most. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen egy táncos este Hugh Jackmannelhttp://www.life.hu/kult/20150529-hugh-jackman-sajat-tancos-estjere-keszul-isztambulban.html„Egy este Hugh Jackmannal” – ezzel a címmel csinált saját showműsort a színész, amit ma este az isztambuli közönség élvezhet.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.