Emilia Clarke is elsírta magát a Trónok harca fináléján

Forrás: HBO -
finálé halál Kit Harington sírás epizód Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daenerys Targaryen megformálója is megkönnyezte, ami a népszerű HBO sorozat főszereplőjével történt. Vigyázat, spolierveszély következik!

Az egész világ egy emberként hördült fel, amikor a Trónok harca egyik legnépszerűbb karakterét, Havas Jont merénylet érte az ötödik évad záróepizódjában.

Forrás: HBO

Nem voltak egyedül a rajongók: maga a Sárkányok anyját alakító Emilia Clarke, akinek gyanúsan másképp fest az ajka mostanában, is elmorzsolt pár könnycseppet, amikor kiderült, hogyan fogja végezni a Fal őrzője.

"A könyv olvasása közben rengeteg borzalmas halállal találkoztam azelőtt. Ez az egy azonban különösen az volt. Még soha nem viselt meg érzelmileg semelyik sem, de ez a finálé tényleg könnyekre fakasztott. Felhívtam Kitet (Kit Harington, Havas Jon megformálója - a szerk.), majd a sorozat készítőit, hogy most szórakoznak velem?" - mesélte a színésznő, aki elmondása szerint végigbömbölte a zárórészt, amikor később megnézte.

Így készült a Trónok harca egyik leghíresebb jelenete

Ugye, megvan még Cersei Lannister szégyenmenete Királyvárban? A legfrissebb hírek szerint nem egészen úgy történt a forgatás, ahogyan azt a közönség gondolja - kattints ide a részletekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.