Hatalmas megtiszteltetés érte Bereczki Zoltánt

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
Lepkegyűjtő Bereczki Zoltán színház közönség Pokorny Lia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A Centrál Színház évadzáró társulati ülésén Puskás Tamás igazgató átadta az év legjobb alakításait elismerő közönségdíjakat. A Révay utcai teátrum nézői színházjegyükön, vagy e-mailben szavazhattak kedvenceikre az elmúlt hetekben.

A díjat Pokorny Lia és Bereczki Zoltán nyerte. Lia az idei évad Jó emberek és Leenane szépe produkciókban nyújtott alakításáért, Bereczki pedig az idei évad legsikeresebb produkciójában A lepkegyűjtőben megformált Freddie Cleg szerepéért.

Ha kíváncsi vagy, a Life.hu szerkesztőségének mi a véleménye a Lepkegyűjtő című színdarabról, olvasd el a kritikánkat ITT.

Bereczki: „Pályám eddigi legfontosabb és legmeghatározóbb próbafolyamata, alkotói munkája volt A lepkegyűjtő létrehozása. Nagyon köszönöm, hogy a közönség jutalmazta és elismeri a munkámat, s kíváncsi volt rám egy új szerepkörben is.”

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Pokorny: „A közönségdíj minden színész számára a legnagyobb elismerés. Igazi boldogság, hogy a nézők szeretik, amit csinálunk. Köszönöm mindenkinek, aki jegyet vet és megnézett, sőt még szavazott is.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.