Minden idők legjobb szereposztásával büszkélkedhet az új James Bond-film - itt az első trailer!

Forrás: MGM -
Daniel Craig Monica Bellucci James Bond szereposztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 6-tól látható itthon a legújabb James Bond-film, amelynek szereposztása parádés. És az előzetese is lebilincselő.

Korábban az 50 éves Monica Bellucci arról nyilatkozott, milyen érzés minden idők legidősebb James Bond-lányaként a címlapokra kerülni. Valójában akárhány éves is Monica, a világ összes igazi férfija (és nője is) szívből örül, hogy ismét találkozhat a dögös színésznővel a filmvásznon.

Monica Bellucci és Daniel Craig Forrás: MGM

És nem ő az egyetlen nagy durranás a sorozat legújabb részében: a 007-es ügynököt negyedszerre is Daniel Craig játssza, azonban olyan színészek tűnnek majd fel mellette, mint Ralph Fiennes, Christoph Waltz és Léa Seydoux. Waltzot főleg a Becstelen brigantykból, míg a csodálatos és gyönyörű francia színésznőt az Adéle életéből ismerheted. A film első előzetesét itt láthatod:

A halál előtt és az után - döbbenetes portrékhttp://www.life.hu/kult/20150721-walter-schels-fotos-keszitette-azt-a-fotosorozatot-amelyen-halaluk-elott-es-utan-orokitette-meg-az.htmlWalter Schels fotográfus döbbenetes sorozatot készített: a halál előtti és a halál utáni pillanatot örökítette meg.KultOrigoA mocskos szájú plüssmackó legjobb dumái – a 10 legjobb Ted-aranyköpéshttp://www.life.hu/kult/20150717-a-mocskosszaju-plussmacko-legjobb-dumai-a-10-legjobb-ted-aranykopes.htmlEgy életre kelt játék mackótól valószínűleg nem azt várnánk, hogy imád csajozni, füvezni, és trágár poénokat elsütni, de hát Tedet mégis épp ezért szeretjük. Most itt a kalandjainak a második része a mozikban, mi pedig összegyűjtöttük, mi mindenről van sajátos véleménye.KultOrigoIlyen Nick Cave legborzalmasabb napjahttp://www.life.hu/kult/20150715-nick-cave-legborzalmasabb-napja-amikor-meghalt-tizenot-eves-fia.html„Senki nem ismerheti a saját történetét, hiszen ő maga a történet főszereplője” – így fogalmazott az Nick Cave a róla szóló filmben. Ő maga sem ismerte a saját történetét, nem láthatta előre 15 éves fia halálát. Ha látta volna, nem engedte volna fel arra a bizonyos sziklára, amelyről fia 2015. július 15-én lezuhant.KultKicsik is, sárgák is, és imádnánk, ha a mieink lennének — 22 érdekesség a minyonokrólhttp://www.life.hu/kult/20150713-kicsik-is-sargak-is-es-imadnank-ha-a-mienk-lennenek-22-erdekesseg-a-minyonokrol.htmlEredetileg egy rajzfilmgonosz segítői voltak, de olyannyira odavan értük a világ, hogy a sárga cukiságok most saját filmet is kaptak — de milyennek tervezték eredetileg a minyonokat, mi a kedvenc ételük, honnan jön a nyelvük, ki adja a hangjukat, hol láthattuk-láthatjuk még őket? Ezekre és sok másra is választ adunk.KultOrigoVicces rajzok készültek Rihanna gyilkolós klipjéhezhttp://www.life.hu/kult/20150703-vicces-rajzok-keszultek-rihanna-gyilkolos-klippjehez.htmlAhogyan korábban megírtuk, a Rihanna legújabb számához készült videóklip nem akármilyen: az énekesnő nagyon véres és nagyon meztelen a néhány perces "filmben". De máris készültek vicces rajzok is - ugyanebben a témában. Érdemes megnézni őket. KultOrigoA modern kannibalizmus legborzasztóbb esetei – Sokkoló történetek, csak erős idegzetűeknek (18+)http://www.life.hu/kult/20150609-a-modern-kannibalizmus-legborzasztobb-esetei-sokkolo-tortenetek-csak-eros-idegzetueknek.htmlA kannibalizmus sok törzsi társadalomban tabu témának számít, ennek leginkább kulturális jelentősége van. A rituális kannibalizmus hozzátartozott a gyász folyamatához különösen a Csendes-óceáni kultúráknál, amik közül még sokan a 19. század végéig sem hagytak fel az emberevéssel. Azt gondolnánk, hogy az effajta barbárság ma már nem történhet meg a világban, vagy mégis? Jöjjenek a közelmúlt legkegyetlenebb esetei!KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.