Telekom Aréna Sziget2015 Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szigeten azok is megtalálják a kedvenc sátrukat, akiknek az elektromos zenék ütemére dobog a szívük. A Telekom Arénában estétől reggelig topoghatsz!

Ha a legmenőbb elektronikus zenei előadók szettjét hallgatnád, irány a Telekom Aréna a Szigeten, ahol a többi 9499 partiarccal bulizhatsz, ugyanis a hatalmas bulihelyszín képes 9500 embert befogadni.

Minden este 8-tól reggel 6-ig szól a zene az óriási digitális felületekkel, növényekkel, bárral és ingyenwifivel ellátott arénában.

Lássuk, kik lépnek fel!

Oliver Heldens

Már rögtön a hivatalos első napon, azaz szerdán óriásit bulizhatsz Oliver Heldenssel. A húszéves holland lemezlovas és producer deep house-t és electro house-t játszik, és nem más fedezte fel 2013-ban, mint a trance-istenség, Tiesto. Leghíresebb slágere a Gecko.
Mikor láthatod? Augusztus 12. 01.00 Telekom Aréna

Sidney Samson

Aki valaha volt már buliban az utóbbi néhány évben, biztosan hallotta Sidney Samson leghíresebb számát, a Riverside-ot. Sidney 33 éves, és már 1999 óta, azaz 16 éve ismerik a nevét a szakmában. Lemezlovaskodni azonban már 13 évesen elkezdett. Korábbi hiphopos múltja miatt zenéjében is visszaköszönnek ezek az elemek.
Mikor láthatod? Augusztus 14. 03.00 Telekom Aréna

Alesso

A 24 éves svéd DJ nevét biztosan hallottad már, hiszen a rádiók szívesen játsszák a zenéit, illetve számos szórakozóhelyen felcsendül valamelyik slágere. Olyan hírességekkel készített közös számot, mint David Guetta, Avicii, One Republic és Usher. Progresszív house és electro house zenét játszik.
Mikor láthatod? Augusztus 15. 01.00 Telekom Aréna

Nervo

Miriam Nervo és Olivia Nervo, az ausztrál DJ-duo electro és clubzenéikkel már az egész világot meghódították. A 33 éves testvérpár 18 évesen írta alá első szerződését, azóta rengetegen tombolnak a koncertjeiken. David Guetta és Kelly Rowland Grammy-díjas slágerében, a When Love Takes Overben is közreműködtek.
Mikor láthatod? Augusztus 16. 01.00 Telekom Aréna

Sander Van Doorn

A holland Sander Van Doornt igazi DJ-guruként tartják számon. Többször megfordult már Magyarországon, óriási bulikon pörgette a lemezeket.
Electro house-t játszik, de nem is akárhogy, hiszen megkapta a legjobb electro house DJ díjat a zenéjéért.
Close My Eyes és Drink To Get Drunk című számaik dallamát ezrek tudnák eldúdolni.
Mikor láthatod? Augusztus 16. 02.30 Telekom Aréna

Hatalmas pofont kevert le Brad Pittnek Angelina Joliehttp://www.life.hu/kult/20150807-angelina-jolie-szineszno-felpofozta-brad-pitt-szineszt-a-by-the-sea-elozeteseben.htmlElkészült Angelina Jolie saját rendezésű filmjének előzetese, amelyben a Mr. és Mrs. Smith után először látható együtt férjurával, Brad Pitt-tel.KultOrigo162-es IQ-ja van a 12 éves kislánynak - Magasabb, mint Einsteinéhttp://www.life.hu/kult/20150807-12-eves-kislany-iqja-magasabb-mint-einsteine.htmlÉdesapja vitte el a 12 éves Nicole Barrt a Mensa IQ-tesztre. Számított rá, hogy a kislány jól fog teljesíteni, de az eredménytől mindenki dobott egy hátast. KultOrigo5 dolog, amiért örülünk annak, hogy Robbie Williams jön a Szigetrehttp://www.life.hu/kult/20150209-a-sziget-fesztival-minusz-egyedik-napjara-jon-robbie-williams-ezert-orulunk-neki.htmlMár csak néhány nap, és végre a Sziget Fesztivál nagyszínpadán hallgathatjuk Robbie Williams isteni hangját. Összeszedtünk néhány dolgot, amiért nagyon várjuk már a szívtipró koncertjét. Visszaszámlálás indul! Kult--Emberhús, mint alapanyag? Vajon a kannibalizmus ártalmas az egészségre? (18+)http://www.life.hu/kult/20150803-emberhus-mint-alapanyag-vajon-a-kannibalizmus-artalmas-az-egeszsegre.htmlNem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?KultOrigoEmberhús, mint alapanyag? Vajon a kannibalizmus ártalmas az egészségre? (18+)http://www.life.hu/kult/20150803-emberhus-mint-alapanyag-vajon-a-kannibalizmus-artalmas-az-egeszsegre.htmlNem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?KultOrigoFesztiválvárossá alakul át Zamárdi http://www.life.hu/kult/20150803-fesztivalvarossa-alakul-at-zamardi-indul-a-strand-es-a-b-my-lake-fesztival.htmlAugusztusban sem lehet majd unatkozni a Balatonon: tartalmas programok, fesztiválokkal teli hetek várnak a nyaralókra.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.