Izzadtan őrjöngött Benedict Cumberbatch

Forrás: Wikimedia Commons -
izzadás színdarab Shakespeare Benedict Cumberbatch színház Hamlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sherlock Holmes sorozat sztárja játssza a főszerepet Shakespeare Hamletjében a londoni The Barbican Centre-ben.

Szokatlanul szigorú intézkedések előzték meg a Hamlet című színdarab Barbican színházban tartott premierjét. Nem véletlenül: a főszerepet mindenki Sherlock Holmesa, Benedict Cumberbatch játssza, aki miatt óriási várakozás előzte meg a szerda esti premiert.

Forrás: Wikimedia Commons

A rajongók akár 20 órát is képesek voltak sorban állni egy-egy félretett jegyért - írta meg az Origo. A nemrég apává lett sztár egyik legkiemelkedőbb színházi szerepeként tartják számon a Hamletet, amelynek első bemutatójáról már meg is jelentek az első fényképek - kattints ide értük!

Színházi szerepet kapott Aleska http://www.life.hu/kult/20150803-aleska-diamond-safrany-emese-szinhazi-szerepet-kapott.htmlAlig hittünk a szemünknek Aleska bejelentését látva: Sáfrány Emese a felnőttfilmes világ és a könyvpiac után a színpadot is meghódítja. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoBoldog születésnapot, Benedict Cumberbatch!http://www.life.hu/sztarok/20150719-benedict-cumberbatchma-unnepli-a-39-szuletesnapjat.htmlMa ünnepli 39. születésnapját a szexi angol színész, Benedict Cumberbatch.TV + Sztárok--Majka az Operettszínházban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20150721-majka-az-operettszinhazban-kapott-szerepet.htmlA tévés műsorok és koncertjei mellé új munkája lesz Majkának. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLetört ujjak és orr: alaposan helybenhagyták Benedict Cumberbatch csokiszobráthttp://www.life.hu/news/20150408-benedict-cumberbatch-eletnagysagu-csokoladeszobrat-kiallitottak-egy-londoni-bevasarlokozpontban.htmlKegyetlenül elbántak a Sherlock sztárjának életnagyságú csokoládészobrával a Westfield Stratford bevásárlóközpont látogatói. Íme, a videó.News--A József Attila színház visszavárja Rékasi Károlyt - "Amíg nincs információm a felépülési idejéről, addig nem tudok mit mondani"http://www.life.hu/sztarok/20150702-rekasi-karolyt-szineszt-a-jozsef-attila-szinhazban-visszavarjak-kollegai-nemcsak-karoly-nyilatkozott.htmlA színház direktora, Nemcsák Károly reméli, kollegája a nyári szünet végére rendbe jön és az őszi évadban már számíthatnak rá.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegnősült Benedict Cumberbatchhttp://www.life.hu/csalad/20150215-megnosult-benedict-cumberbatch.htmlElvette várandós jegyesét, Sophie Huntert a Sherlock Holmes szárja, Benedict Cumberbatch. A 38 éves filmsztár és 36 éves menyasszonya, Sophie Hunter színházi rendező a szerelmesek napján, szombaton fogadott örök hűséget a La Manche-csatornán fekvő Wight szigetén egy 12. századi templomban.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.