Gondoltad volna? Meryl Streep igazi rocksztár!

film Mamie Gummer Rocksztár ének gitár Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meryl Streep előhívta magából a lelke mélyén rejtőző rocksztárt a Dübörög a szív című új filmje kedvéért, amelyben álmai megvalósításáért a családját is hátrahagyó rockzenészt alakít.

A többszörös Oscar-díjas színésznő a Jonathan Demme rendezte produkcióban tőle szokatlan szerepben tűnik fel. olyan nőt alakít, aki azért tér haza, hogy segítsen sokat hanyagolt, éppen nehéz időket átélő lányának, Julie-nak - akit a színésznő igazi lánya, Mamie Gummer alakít.

A színésznőt a Mamma Mia! című Abba-musicalfilmben már láttuk énekelni, most azonban szerepe kedvéért még gitározni is megtanult. A filmben ugyanis az énekes-színész Rick Springfield oldalán koncertezik. "Tényleg jól meg kellett tanulnom játszani, hogy érdemes legyek arra, hogy ezekkel a remek zenészekkel lépjek színpadra" - fogalmazott Streep.

A színésznő lányával jelent meg a New York-i premieren. „Mostantól csak a lányaimmal forgatok” - viccelődött a vörös szőnyegen. A Dübörög a szív című zenés drámát péntektől kezdték vetíteni az amerikai mozik, a magyar nézők szeptember 10-től láthatják.

Meryl Streep női filmeseket támogat

A háromszoros Oscar-díjas amerikai filmsztár forgatókönyvíró műhelyt alapított 40 év feletti női íróknak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.