Csonka András: "A közönség sokkal jobban hisz bennem, mint én magamban"

Forrás: Facebook/ Csonka András -
szamár Shrek Csonka András Csonka Bandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Casting és közönségszavazás után nyerte el Csonka András a Shrek musical egyik legizgalmasabb szerepét: ő lesz Szamár. 

András már akkor boldog volt, mikor megnyerte a közönségszavazást, de az még nem jelentette biztosan, hogy a szerep az övé lesz. Mostanra azonban egyértelmű, ő játszhatja Shrek Szamarát. Bandi nagyon örül, hogy megkapta a szerepet, és a rendező, Szente Vajk szerint is tökéletes választás volt a színész.

"Ma megkérdezték tőlem, hogy értem az életmódváltást? Nem is tudom, talán reggelente legelek majd a közeli réten. Szóval rengeteg mozgás, energia, óriási játéktér, tehát fel kell tunningolni magam rendszeres sportolással. A casting 3 részből állt, egy dal a musicalból, egy jelenet Feke Palival aki Shreket játsza, és egy táncsor megtanulása. A felütést a közönség adta meg azzal, hogy több mint 6 ezer szavazattal engem javasolt szamárnak. Úgy tűnik, ők sokszor jobban hisznek bennem, mint én magamban" - mondta el a Life.hu-nak Csonka Bandi sztárszerzőnk.

Casting :) Forrás: Facebook/ Csonka András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.