Kiss Ramóna is élvezte: Hatalmas siker volt az első magyar Grease előadás

Hujber Ferenc Vastag Csaba Grease Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Minden premierem előtt majdnem elájulok" - kezdte Kiss Ramóna, aki mint mindig, most is nagyon izgult. A Life-hu riportere azonban nem csak őt, de Vastag Csabát és Hujber Ferit is mikrofonvégre kapta. 

Aki esetleg lemaradt volna a produkcióról, hamarosan átélheti a show-t Veszprémben:

Íme, az öt kedvenc idézetünk a Moulin Rouge-bólhttp://www.life.hu/kult/20151016-ime-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-moulin-rouge-bol.htmlRajongásig szerettük a Moulin Rouge tragikus, ugyanakkor romantikus történetét, a kultikus alkotásból pedig most kigyűjtöttük nektek az öt kedvenc idézetünket. KultAFPBakó Gábor: „A Grease egy hatalmas, vidám dzsembori lesz”http://www.life.hu/kult/20151015-bako-gabor-koreografus-a-grease-darabrol-meselt.htmlMár a Grease próbái is hihetetlen izgalmakkal teltek: Bugár Anna ugyanis az egyik tánclépésnél részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, de egy trükkös megoldásnak köszönhetően a színésznő így is folytatni tudta a szereplést. De vajon hogyan készült a zenés-táncos produkcióra a többi szereplő? Kinek van meg leginkább a „bugi" a lábában? Bakó Gábor, a darab koreográfusa izgalmas kulisszatitkokról mesélt. KultOrigoÍme, a Föld a világűrből - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20151015-elkepeszto-felveteleket-tett-kozze-egy-urhajos-igy-nez-ki-a-fold-az-urbol.htmlScott Kelly még márciusban utazott a Nemzetközi Űrállomásra, ahol egy évet fog tölteni. Megígérte, hogy minden nap legalább egy képet készít az ottani életükről, és így is tett. KultOrigoIlyenek lennének a Disney karakterek emberkénthttp://www.life.hu/kult/20151014-emberkent-pozolnak-a-disney-mesehosok-egy-kulonleges-fotosorozaton.htmlGyermekkorunk kedvenc mesehősei most életre kelnek, és egy különleges fotósorozatban láthatjuk őket a való életben. KultOrigoVigyázat, a ruhák véletlenszerű lekerülése előfordulhat!http://www.life.hu/kult/20151014-kulturalis-programajanlo-oktober-15-18.htmlSzemed-szád nyitva marad, olyan produkciót varázsol a hétvégén a színpadra egy tehetséges táncformáció. Mantrák bűvöletébe kerülhetsz, vagy ellátogattok a családdal egy szuper apa-fiú programra. Mindez hol lesz? Eláruljuk! Kult--2018-ig biztosan látható lesz a képernyőn a Bob Burgerfalodájahttp://www.life.hu/kult/20151009-meg-ket-evig-biztosan-lathato-lesz-a-kepernyon-a-bob-burgerfalodaja.htmlA rajongók legnagyobb örömére még egy ideig biztosan képernyőn maradhat Bob, és szeleburdi családja. A 20th Century Fox Television által forgalmazott sorozat még két évig biztosan látható lesz. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.