Ízek, imák, szerelmek színésznő Julia Roberts Acélmagnóliák film Édesek és mostohák Sztárom a párom Ocean's Eleven emlékezetes Micsoda nő! Erin Brockovich - Zűrös természet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 28-án ünnepli 48. születésnapját minden idők egyik legsikeresebb színésznője, Julia Roberts. Ez alkalomból a Life.hu összegyűjtötte a világsztár 10 olyan filmjét, amelyeket sem mi, sem pedig az utókor nem fog elfelejteni.

1. Acélmagnóliák (1989)

Pályafutásának egyik legmeghatóbb, legerősebb filmjéért Julia Roberts annak idején Golden Globe-ot és egy Oscar-jelölést kapott.

Forrás: giphy.com

2. Micsoda nő! (1990)

Hála Julia Roberts játékának, Viviant a mai napig a filmtörténet egyik legszerethetőbb örömlányaként tartják számon.

3. Álljon meg a nászmenet! (1997)

Cameron Diaz, Julia Roberts, Dermot Mulroney és Rupert Everett szerelmi vívódásának történetét soha nem tudjuk megunni.

4. Édesek és mostohák (1998)

Susan Sarandon oldalán milliókat rázott meg egyik legmegosztóbb szerepével Julia Roberts, ebben a szintén többször nézős, zsebkendős filmjével.

5. Sztárom a párom (1999)

A klasszikus, híresség és halandó románcát színre vivő alkotásban Hugh Grant működött közre, mi pedig imádtuk őket együtt!

6. Erin Brokovich - Zűrös természet (2000)

Az igaz történeten alapuló Erin Brokovich drámája annak idején számtalan elismerést, és egy Oscar-díjat is hozott a színésznőnek.

Forrás: giphy.com

7. Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi (2001) és Ocean's Twelve – Eggyel nő a tét (2004)

A romantikus vígjátékban George Clooney válófélben lévő feleségeként kerül egy kaszinórablás kellős közepébe.

Forrás: giphy.com

8. Mona Lisa mosolya (2003)

Julia Roberts művészettörténet-tanárként nyitja fel a szigorú leányiskola diákjainak, köztük Kristen Dunst, Julia Stiles és Maggie Gyllenhaal szemét.

Forrás: giphy.com

9. Közelebb (2004)

A nagysikerű színdarab még sikeresebb filmadaptációjában Julia Roberts két házaspár ki nem mondott vágyait, elhatározásait és hazugságait vitte filmvászonra Jude Law, Natalie Portman és Clive Owen oldalán.

10. Ízek, imák, szerelmek (2010)

Végigenni Olaszországot, rálépni a spiritualitás útjára Indiában, majd megtalálni a szerelmet Balin a sármos Javier Bardem oldalán – valószínűleg nem egy nő csinálná utána szívesen.

Mozi Sohaországban: a 7 legemlékezetesebb Pán Péter-filmhttp://www.life.hu/kult/20151020-mozi-sohaorszagban-a-het-legemlekezetesebb-pan-peter-film-a-legujabb-bemutato-premier-kapcsan.htmlAz e héten mozikba érkező Pán kapcsán utánanéztünk: melyek voltak a klasszikus történet eddigi legjobb adaptációi a mozivásznon - és melyik miben jeleskedett? Kult--Leleplező fotók! Julia Roberts kibékült a férjévelhttp://www.life.hu/intim/20151022-julia-roberts-kibekult-a-ferjevel-ezt-pedig-csokolozo-leleplezo-fotokkal-bizonyitotta.htmlJó ideje az a hír járja, hogy a világhírű színésznő házassága romokban hever, ám most mégis árulkodó képek készültek róla és férjéről. Intim--Jókora villantás dobta fel a római filmfesztiválthttp://www.life.hu/trend/20151023-zaina-dridi-villantasa-a-romai-filmfesztivalon.htmlZaina Dridi neve eddig ismeretlenül csengett számunkra, de hopp, egy villantás, és máris bekerült az év legkacérabb színésznői közé!Trend--Exe mellett vigasztalódik a válófélben lévő Julia Robertshttp://www.life.hu/intim/20151002-julia-roberts-szineszno-aki-valofelben-van-exvolegenye-kiefer-sutherland-mellett-vigasztalodik.htmlAz Ízek, imák, szerelmek és a Micsoda nő! sztárja a közeli ismerősei szerint egykori vőlegénye, Kiefer Sutherland oldalán igyekszik elfelejteni tönkrement házasságát. Intim--Álomkékben premierezett Katalin hercegnő - sztárparádé az új Bond-film világpremierjénhttp://www.life.hu/trend/20151027-james-bond-vilagpremier-ott-volt-katalin-hercegno-monica-bellucci.htmlIgazi sztárparádé volt a legújabb James Bond-film, a Spectre londoni világpremierjén - természetesen az angol hercegi pár is ott volt a nagy eseményen. Trend--Döbbenetes! Szinte alig lehet felismerni Julia Robertsethttp://www.life.hu/trend/20150821-julia-roberts-gyermekeivel-strandolt-szinte-felismerhetetlen-ruhaban.htmlElég slamposan vágott neki a strandolásnak Julia Roberts, a gyönyörű színésznőt szinte fel sem lehetett ismerni fejébe húzott kalapjában és csíkos rövidnadrágjában.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.