Brutális halált halnak a Disney-hercegnők - Fotók!

Forrás: Instagram/showmemakeup -
halál sminkmester Ariel Hófehérke tragikus Disney-hercegnők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shonagh Scott sminkmester brutális halállal nyírta ki kedvenc Disney-hőseinket.

Ironikus és igencsak tragikus véget álmodott meg a sminkmester Arielnek, akinek Ursula kitépi a hangszálait, Hófehérkének, akit megfertőz az alma, Belle-nek, akinek az arcát a rózsa tüskéi roncsolják szét, Hamupipőkének, akinek üvegcipellője szúrja át a fejét, és a Jégvarázs Elsájának, akinek egy jégcsap fúródik át a nyakán. Íme:

Forrás: Instagram/ showmemakeup
Forrás: Instagram/showmemakeup
Forrás: Instagram/ showmemakeup
Forrás: Instagram/ showmemakeup
Forrás: Instagram/ showmemakeup
Budapesti járatokat is töröltek a Lufthansa-sztrájk miatthttp://www.life.hu/news/20151109-budapesti-jaratokat-is-toroltek-a-lufthansa-sztrajk-miatt.htmlTovább folytatódik a Lufthansa légiutas-kísérőinek sztrájkja, hétfőn már nemcsak a frankfurti és a düsseldorfi, de a müncheni bázisról induló és oda érkező járatokat is érinti a munkabeszüntetés, több mint 900 járatot törölnek.News--Meghalt a texasi láncfűrészes gyilkos, Gunnar Hansenhttp://www.life.hu/news/20151109-gunner-hansen-a-texasi-lancfureszes-gyilkost-alakito-szinesz-meghalt.htmlAz 1974-es amerikai horrorfilmben a főgonosz szerepét alakító Gunnar Hansen 68 évesen elhunyt. News--Egy hasadék szélén küzd az életéért az élet fájahttp://www.life.hu/news/20151109-az-elet-faja-egy-hasadek-szelen-egyensulyozva-kuzd-az-eleteert.htmlA gravitációval dacolva, egy hasadék szélén egyensúlyozva küzd az életéért az amerikai turistalátványosság, az élet fája. NewsOrigoMindenórás párja várta haza a halálba zuhant magyar hegymászóthttp://www.life.hu/news/20151109-a-halalba-zuhant-hegymaszot-mindenoras-varandos-felesege-varta-haza.htmlMindenórás várandós felesége várta haza a barlangban halálba zuhant, 36 éves B. Gergelyt. NewsAFPNem is gondolnád, hányan csüngenek egyszerre a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20151108-facebook-es-messenger-elkepesztoen-sokan-lognak-rajtuk-masfel-milliard-felhasznalo-havonta.htmlCsak a Messenger üzenetküldőt több mint hétszázmillióan használják havonta, pedig nem is az a cég legnagyobb durranása. News--Megkerült Az ének iskolája döntőse, akit péntek óta kerestekhttp://www.life.hu/news/20151108-megkerult-rubay-laci-az-enek-iskolaja-dontose-akit-pentek-ota-kerestek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, eltűnt, és az internetezők segítségével keresték ismerősei Rubay Lacikát, Az ének iskolája egykori döntősét. A fiút nem látták péntek este óta, most viszont megkerült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.