Kiderült, mikor kerül mozikba a Star Wars 8

Forrás: Fórum Hungary -
Star Wars film forgatás űropera premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Disney szerdán jelentette be, hogy a film bemutatója átkerült 2017. december 15-re, de egyelőre nem árulták el a csúszás okát. A rajongók már most kiakadtak a hír hallatán. 

Az első hat Star Wars-film mind májusban került a mozikba, egyedül Az ébredő Erő kapott decemberi premiert, és eddig úgy volt, hogy a nyolcadik résszel a stúdió visszatér a hagyományokhoz, de a mai bejelentés alapján azt gondolhatjuk, hogy inkább új hagyományt próbálnak teremteni - írja az Origo.

Forrás: Fórum Hungary

Az egyelőre alcím nélküli Star Wars 8-at a Looper - A jövő gyilkosá-t jegyző Rian Johnson rendezi, és ő írta a forgatókönyvet is. A filmben a hetedik epizódban megismert szereplőkön kívül fontos szerepet kap Gugu Mbatha-Raw (Beyond the Lights, Jupiter felemelkedése), a főgonoszt pedig az Oscar-díjas Benicio Del Toro alakítja. A forgatás a jövő hónapban kezdődik Londonban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.