Négy teljesen átlagos ember, akinek egy híresség tette tönkre az életét

Ashley Greene híresség szerencsétlenség tűzeset baleset Bill Cosby katasztrófa Roman Polanski Hulk Hogan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hírességgel való találkozás a legtöbbször izgalmas élmény, ám vannak olyan esetek is, amelyekben ez a pillanat inkább megkeserítette, sőt tönkretette néhány ember életét. 

Az Alkonyat sztárja, Ashley Greene leégette az otthonát – de mi történt a szomszédokkal?

Amikor Ashley Greene, az Alkonyat című filmsorozatban az Alice nevű vámpírlányt alakító színésznő égve felejtett egy gyertyát az otthonában, szörnyű tragédia történt. A hatalmas lángok nemcsak az ő otthonát, de a lakóház összes többi lakását is felemésztették. És miközben a bulvárhírek arról szóltak, hogy a híres színésznő kedvenc kutyusa tragikus módon bennégett a lakásban, azzal senki nem törődött, hogy a szomszédok otthona is teljesen lakhatatlanná vált. Adrian Mayorga volt a tűzeset legnagyobb vesztese, ő ugyanis a ház portásaként nemcsak az otthonául szolgáló szolgálati lakását veszítette el, hanem a munkáját is. És habár a lakók korábban sem rajongtak Ashley-ért, azt a mai napig nem tudják megemészteni, hogy a színésznő még csak bocsánatot sem kért a felelőtlenségéért.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Samantha Gailey, akit szexuálisan zaklatott Roman Polanski

1977-ben Roman Polanski szexuálisan zaklatta az akkor még csak 13 éves Samantha Gailey-t egy partin, amelyet Jack Nicholson házában tartottak. Ez az eset mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatta. Samantha összezavarodott, dühös lett a világra, otthagyta az iskolát, és nem akart többé színésznő lenni. Állítása szerint sokkal inkább azért, amit a média művelt vele, mint magáért az incidensért. Polanski pedig a börtönbüntetés elől Franciaországba szökött, és „száműzetésben” élt az elmúlt évtizedekben. Samanthának nagy levegőt kellett vennie, amikor 1997-ben úgy döntött, hogy nyilvánosság elé áll a saját verziójával. Úgy érezte, most már elég felnőtt és kiegyensúlyozott ahhoz, hogy a kezébe vegye a dolgok alakulását.

Forrás: AFP

Samantha története teljes egészében ITT olvasható.

A híres komikus, Bill Cosby áldozatai

Amerika egyik legnépszerűbb, köztiszteletben álló komikusa évtizedeken keresztül erőszakoskodott a környezetébe került nőkkel. Az áldozatok évtizedekig hallgattak, elmondásuk szerint azért, mert úgy érezték, Cosbyval szemben nincs semmi esélyük. Az első nő, aki feljelentette Cosbyt, Andrea Constand volt. A nő azt állította, hogy a férfi pirulákkal elkábította, és erőszakosan közösült vele. Ekkor a bíróság még Cosbynak hitt. Ez után azonban sorra kerültek azok a nők, akik ugyanezt állították a komikusról, így a bíróság újabb tárgyalásokat írt ki. A férfi a közelmúltban elismerte: előfordult, hogy drogokkal elkábította azokat a nőket, akikkel szexuális kapcsolatra akart lépni.

Forrás: AFP/Vince Bucci

Az iraki veteránt Hulk Hogan fia juttatta kómába

Két év után, 2009-ben családja hazavihette azt az egykori iraki katonát, John Grazianót, akinek agya súlyosan megsérült egy balesetben, amit Hulk Hogan fia, Nick Bollea okozott. A fiút a baleset okozása miatt mindössze nyolc hónapra ítélték, ebből csak öt hónapot kellett letöltenie. A Graziano család ügyvédei folyamatosan harcolnak azért, hogy meghallgathassák azokat a felvételeket, amik Nick Bollea börtönben töltött hónapjai alatt készültek, ők ugyanis meg vannak győződve arról, hogy Hulk Hogan fia éppen illegális autóversenyzésen vett részt, amikor a tragédia történt. A Hogan fiú enyhe büntetése óriási felháborodást váltott ki, ráadásul az eset után nem sokkal később kiadtak neki egy olyan ideiglenes jogosítványt is, amivel a munkahelyére menet és onnan hazafelé használhatja az autóját.

Nick Bollea Forrás: AFP/2007 Pinellas County Sheriff's Office
Filmkritika: Saul fia - magyar suttogások szűrődnek ki a bábeli zűrzavarbólhttp://www.life.hu/kult/20160122-filmkritika-saul-fia-cannes-nagydijas-golden-globe-dijas-film-amit-oscar-dijra-is-jeloltek.htmlEmber az embertelenségben. Istók Levente kritikája. KultOrigo7+1 film, amikért Leonardo DiCapriónak kijárna az Oscarhttp://www.life.hu/kult/20160119-7-1-film-amikert-leonardo-dicaprionak-kijarna-az-oscar.htmlHiába generációja legkiemelkedőbb színészeinek egyike, hiába játszott pazar szerepeket, hiába jelölték többször, Leonardo DiCapriónak még mindig nincs Oscar-díja, az ezen való poénkodás pedig lassan az internet leggazdagabb mémforrásává növi ki magát. Leo idén újra nekifut A visszatérővel, de mi addig is megmutatjuk: mi mindenért érdemelte volna már meg eddig is az Oscart. Kult--Világsztárok a legcikisebb reklámfilmekbenhttp://www.life.hu/kult/20160119-vilagsztarok-shakira-pierce-brosnan-hugh-jackman-kevin-coster-ashton-kutcher-antonio-banderas-uma.htmlVajon miért vállal el egy felkapott hollywoodi világsztár egy reklámfilmszerepet? Pénzért! Érkezik hamar a kézenfekvő válasz. De valóban szüksége van Antonio Banderasnak, Kevin Costnernek, Shakirának vagy éppen Uma Thurmannek egy ilyen munkára? A helyzet úgy fest, még a legnagyobbak közül is sokan gondolják úgy: van az a pénz, amiért korpásodhat a hajuk… Érthető vagy szánalmas próbálkozások? A világ legégőbb másfél percei következnek. KultAFPA 10 legjobb életvezetési tanács Buddhátólhttp://www.life.hu/kult/20160113-a-10-legjobb-eletvezetesi-tanacs-buddhatol.htmlBuddha ókori bölcs volt, a buddhizmus meghatározó alakja. A buddha szó jelentése „a felébredt" vagy „a megvilágosodott". Tanításai a mai napig utat mutatnak mindenkinek. Íme, a 10 kedvenc idézetünk tőle. KultA 10 legjobb életvezetési tanács Buddhátólhttp://www.life.hu/kult/20160113-a-10-legjobb-eletvezetesi-tanacs-buddhatol.htmlBuddha ókori bölcs volt, a buddhizmus meghatározó alakja. A buddha szó jelentése „a felébredt" vagy „a megvilágosodott". Tanításai a mai napig utat mutatnak mindenkinek. Íme, a 10 kedvenc idézetünk tőle. KultAnyák fegyverben – így védik meg önkéntes nők a várost a drogkartelltőlhttp://www.life.hu/kult/20160111-anyak-fegyverben-igy-vedik-meg-onkentes-nok-a-varost-a-drogkartelltol-mexikoban.htmlBár Mexikó leghírhedtebb drogbáróját, Joaquin "El Chapo" Guzmánt, a Köpcöst immár másodjára kapták el egy órákig tartó tűzpárbaj és egy autós üldözés után, ez korántsem jelenti azt, hogy az országot feldúló drogháborúnak vége. Sőt! A Köpcös fiai, Alfredo Guzman és Iván Archivaldo Guzman ezt üzenték Twitter-oldalukon Mexikó kormányfőjének, Enrique Pena Nietónak: „Nem fogod fel, hogy mekkora bajba keveredtél.” Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.